L'Olot torna al camí del triomf

Cap amunt. El conjunt olotí guanya després de dos empats gràcies a un doblet de Marc Mas. Els de Calderé ja acumulen 20 partits sense conèixer la derrota (46 punts dels últims 60 en joc)

CERDANYOLA 0 OLOT 2

CERDANYOLA:Dani del Rio, Aitor Torres (Oriol Molins, 57'), Cazorla, Alex Alba, Alex Torres (Alan, 82'), Juli, Pitu, Dani Martí, Elhadji, Jota i Daisuke Uemura.OLOT:Xavi Ginart, Micaló, José, Lluc, Escudero, Roger Vidal (Dembo, 66'), Kike (Blázquez, 57'), Héctor Simón, Sergio Álvarez (Abel, 82'), Èric Vilanova i Marc Mas.GOLS:0-1 (12') Marc Mas. 0-2 (89') Marc Mas.ÀRBITRE:Miguel Gonzales.T.G.:als locals Cazorla, Alex Alba, Pitu, Daisuke, Carrillo i Robert Villa; i als visitants Roger Vidal, Eric Vilanova, Sergio Álvarez i Blázquez.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 600 espectadors a les Fontetes.

Victòria importantíssima de l'Olot al camp del Cerdanyola (0-2) amb un doblet de Marc Mas, que continua a un nivell espectacular (ja acumula 25 gols en la lliga). El conjunt dirigit per Ramon Calderé es va retrobar amb el triomf després de dos empats i ja enllaça 20 partits sense conèixer la derrota (ha sumat 46 punts dels últims 60 en joc), una trajectòria que permet als olotins continuar com a líders en solitari i amb quatre punts de marge respecte del Peralada (segon), que ahir va guanyar al camp del Terrassa (0-1).

La primera part va començar molt intensa, però a l'Olot se li va posar el partit de cara molt aviat quan Marc Mas va avançar els seus tot just en el minut 12. El davanter va aprofitar una pentinada de Sergio Álvarez que va anar al pal curt, va fer mitja volta i va superar el porter Dani del Rio amb una rematada ajustada. Poc després els dos atacants de l'Olot es van intercanviar els papers i van estar a punt de marcar el 0-2, però Sergio no va saber aprofitar una passada de Mas. Tampoc Èric Vilanova va resoldre bé amb un xut que va aturar Del Rio, al qual se li acumulava la feina. El Cerdanyola també ho intentava, però les rematades de Dani Martí i del central Alex Alba no van trobar porteria, i el partit se'n va anar al descans amb tot obert de cara a la segona meitat.

Mas no perdona

En la represa, els locals van continuar insistint tot buscant l'empat, encara que sense gaire sort. Elhadji, en dues ocasions, i Dani Martí, no estaven encertats en les seves rematades, mentre que l'Olot es mantenia en espera per donar l'estocada final. A pocs minuts del final Marc Mas va gaudir d'una doble ocasió que no va entrar de miracle, abans que Dani Martí tingués a prop l'empat del Cerdanyola amb un xut que va anar al pal després d'una bona centrada de Daisuke.

I quan semblava que el duel acabaria amb 0-1 en el marcador, va tornar a aparèixer Marc Mas, que va sentenciar en una jugada de contraatac iniciada per Dembo i continuada per Héctor, autor de l'assistència final.

Estem contents, era un partit difícil i ens hem retrobat amb la victòria, que ho necessitàvem
Ramón Calderé
entrenador de l'olot
Hem estat seriosos, però l'Olot té molt d'ofici i amb tres arribades ens ha fet dos gols
Toni Carrillo
entrenador del cerdanyola

Mas continua a la seva i ja ha marcat 25 gols

S'acaben els adjectius per definir el rendiment de Marc Mas. El davanter va tornar a ser decisiu marcant els dos gols de l'Olot al camp del Cerdanyola, i s'enfila fins als 25 gols en la lliga, demostrant que és, amb molta diferència, el millor killer del campionat. “Amb Marc Mas ja sabem el que tenim, és una joia que esperem que duri molts anys aquí. Avui ha tornat a estar letal”, va explicar l'entrenador de l'Olot, Ramón Calderé, al final de l'enfrontament.