3a divisió FEF

El Peralada no perd pistonada

A 4 punts de l'Olot. Un gol de Coro en la segona part dona la tercera victòria seguida als d'Arnau Sala

terrassa 0 peralada 1

TERRASSA:Ortega; Xapi Arnau (David López, 45'), Amantini, Borges (Grasa, 68'), Joel; Marc de Val, Guti, Raúl Torres; Velillas (Alex Fernández, 83'), Raillo i Ballesteros.PERALADA:Gianni, Chele, Vallho, Estellés, Carbó, Jorge Marta (Cesc Clotet, 60'), Pablo Carbonell, Djak Traoré, Coro (Victor Alonso, 90'), Boniquet (Pau Ribas, 84') i Ernest Forgas.GOLS:0-1 (64') Coro.ÀRBITRE:Castellet Julià.T.G.:al local Amantini; i als visitants Carbó, Boniquet, Estellés i Ernest Forgas.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 500 espectadors a l'Olímpic de Terrassa.

Victòria de mèrit del Peralada al camp del Terrassa (0-1), la tercera de seguida dels d'Arnau Sala, que continuen a quatre punts del líder, l'Olot. El partit el va decidir un gol de Coro en la segona meitat (64'), que fa que el Terrassa s'allunyi a cinc punts de la promoció d'ascens.

En un primer temps ensopit, amb un ritme baix i poques ocasions, cap dels dos conjunts va voler fer cap pas en fals. Especialment prudent va mostrar-se el Peralada, conscient que el pas de minuts alimentaria més el nerviosisme en el conjunt local, més necessitat de triomfs. Els d'Arnau Sala van avisar primer amb una rematada de cap d'Ernest Forgas, però el Terrassa va respondre ràpidament amb un xut al pal de Ballesteros. Els egarencs van arribar més vegades, però sense encert en les centrades ni en els xuts, sempre llunyans. Bona part del mèrit el va tenir la bona feina defensiva del Peralada, ordenat sense pilota i pacient quan la tenia.

Al mig del camp, el partit el dominaven els alt-empordanesos, que van preferir apostar per la contenció i la tranquil·litat, conscients que ja tindrien el seu moment. El Terrassa, mancat de profunditat per les bandes, a poc a poc va anar acusant el nerviosisme, l'ofegament al mig del camp i la pressió de no trobar com ferir la defensa visitant. L'ansietat terrassenca l'exemplificava a la perfecció Velillas, que, actuant com a fals nou, es precipitava un i altre cop amb rematades tan llunyanes com inofensives.

Esperant el moment

En la represa, obligat a fer una passa endavant, el Terrassa va estirar-se, assumint riscos al darrere que el Peralada va saber aprofitar: en una internada per l'esquerra, Coro va trobar-se absolutament sol a la frontal i va resoldre amb encert (64'). Amb avantatge en el marcador, el Peralada va insistir a refredar el ritme dels locals, que van entrar tard al partit. Només aleshores, amb la soga al coll, el Terrassa va tenir l'empat a tocar. Borges, Velillas, David López i Alex Fernández, però, van desaprofitar fins a quatre clares ocasions. La fortuna, aquest cop, va estar al costat d'un Peralada que fa un pas més en el seu objectiu.

ELS VESTIDORS

El triomf ens dona molta moral. Ha estat un partit molt igualat i hem tingut encert individual
Arnau Sala
entrenador del peralada
Ens està costant trobar regularitat pel que fa als resultats. És una pena, perquè hem estat bé
Agustín Vacas
entrenador del Terrassa

Coro, en ratxa a domicili

David Corominas, Coro, va marcar ahir el gol de la victòria del seu equip al camp del Terrassa. Va ser el tretzè en el compte particular del futbolista, pitxitxi en solitari del Peralada al davant de Keita (9), ja fora de l'equip. En els últims partits Coro s'ha mostrat especialment inspirat en els duels a camp contrari, i és que el jugador ha marcat els seus últims tres gols a domicili: a Figueres (2-1), a Cerdanyola del Vallès (1-5) i ahir a l'Olímpic de Terrassa (0-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)