2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

El Badalona marca la diferència

2a divisió B. El conjunt escapulat aconsegueix una victòria clau per distanciar-se del cinquè classificat

BADALONA 1 VILA-REAL B 0

BADALONA:Morales; Parera, AleixCoch, Moyano; Fran Grima, Indiano (Oliva, 54'), Toni Lao, Víctor Garcia; Sandro; Iván Agudo (Moha, 73') i Bruno (Guzmán, 81').VILA-REAL B:Cantero, Felipe, Peris, Juan Ibiza (Ramon, 66'), Pau, Larrea, Raba (Lazo, 73'), Ramiro, Carlos López (Mario, 69'), Carlos Martínez i Cantalapiedra.GOLS:1-0 (70') Sandro.ÀRBITRE:González González.T.G.:Als locals Coch, Moyano i Oliva; als visitants Peris, Ibiza i Larrea.PÚBLIC:unes 1.900 espectadors a l'estadi municipal de Badalona.

El Badalona va aconseguir ahir una victòria clau en la lluita per disputar la promoció d'ascens. Els escapulats van aprofitar la derrota de l'Hèrcules de dissabte i van liquidar un rival directe, el Vila-real B, per establir una diferència de cinc i sis punts respecte als dos perseguidors.

Els escapulats van saber resistir a les primeres escomeses del conjunt groguet, en bona part gràcies al canvi de sistema (dels tres centrals a un 4-2-3-1) en el segon temps. Perquè tot i que el Badalona va començar dominant, el Vila-real B va agafar embranzida en la part final del primer temps i va tenir dues grans ocasions, al cap de l'atacant Carlos López que va posar a prova els reflexos de Morales.

En el segon temps, amb el canvi d'esquema, el Badalona va ser més protagonista, i tot i que el Vila-real B es va apropar a la porteria local, no va ser mitjançant ocasions clares. El Badalona, en canvi, va colpejar en una jugada d'Agudo culminada per Sandro amb un gran xut des de la frontal. Els últims vint minuts, els de Paco López van pressionar per aconseguir l'empat, però el que més a prop va estar de marcar va ser el Badalona, a través de Víctor, en un xut llunyà desviat.

ELS VESTIDORS

Encara queda molta lliga. Si aconseguim fer promoció, patirem molt per fer-ho
Manolo González
entrenador del badalona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)