2a divisió FEF

El Llagostera, en depressió

2a divisió B. L'equip dirigit per Oriol Alsina continua anant de mal borràs i contra el filial del Mallorca va evidenciar un clar símptoma de fragilitat mental davant els contratemps

Tocats i gairebé enfonsats. Així és com els jugadors del Llagostera estaven després de la conclusió del matx contra el Mallorca B, en què van caure derrotats a l'estadi Palamós-Costa Brava (0-1). Sabedors que contra els rivals directes no poden fallar, l'ensopegada contra els balears, que abans del partit sumaven els mateixos punts que els gironins, i la manera com van perdre van deixar minvada la fràgil moral i confiança de la plantilla dirigida pel tècnic Oriol Alsina.

Sense trobar explicacions convincents, el Llagostera va veure com una errada en la pena màxima de Marc Martínez, quan millor jugaven els llagosterencs, va fer anar en orris totes les bones sensacions en l'inici de la segona part. Mostrant ansietat i en alguns casos desesperació, els gironins no van poder evitar que el rival aprofités un contraatac per, amb tan sols una diana, sentenciar-los a l'instant. “Quan no surten les coses i falles en una ocasió clara penses que no marcaràs de cap manera. És complicat sortir de les dinàmiques dolentes però hem de pensar que podem sumar a fora, no només centrar-nos en els partits a Palamós”, comentava el central del Llagostera, Samu San José, després del partit contra el filial del Mallorca.

El Llagostera ha guanyat només dos partits dels darrers quinze de lliga, una dada que mostra la dinàmica de resultats nefasta que viu, l'argument més clar que situa els gironins en setzena posició, en plaça de promoció de permanència, a només dos punts del penúltim classificat. “Estem en una zona molt incòmoda i hem de sumar punts immediatament. El més ideal és capgirar la tendència, però hem d'estar preparats per si es complica més”, explica Samu, que hi afegeix: “Tenim futbolistes experimentats i en aquestes situacions hem de fer un pas endavant i conviure amb la pressió.”

El Llagostera visita diumenge a les 18 h el camp del Cornellà. Per al partit, en el dia d'avui, Alsina té els dubtes de Pitu, Chica i Colorado, no podrà disposar de Manel –sancionat per acumulació de targetes–, però recuperarà els sancionats, Valentín i Marc Fernández.

EL MOMENT CRÍTIC

Quan millor estava el Llagostera, Marc Martínez va fallar un penal i l'equip es va enfonsar

SENSE REACCIÓ

Amb el 0-1, els gironins no van rematar entre els tres pals en els 15 minuts restants

INCÒGNITES

Manel no podrà jugar al camp del Cornellà per sanció, i Chica, Colorado i Pitu són dubte

LES REACCIONS

Tenim futbolistes experimentats i en aquestes situacions hem de fer un pas endavant i conviure amb la pressió
Samu San José
central del llagostera
És complicat sortir de les dinàmiques dolentes però hem de pensar que podem sumar a fora, no només centrar-nos en els partits a casa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)