3a divisió FEF

La lluita per punts d'or

Nou impuls. Els cinc representants gironins de la categoria tornen a disputar partits d'exigència que els podrien, però, consolidar en l'obtenció dels seus particulars objectius de la temporada

El gruix d'una nova jornada, concretament la vint-i-vuit, es posa en marxa durant el dia d'avui. Després, només en quedaran deu per a la finalització del campionat, una recta final que es preveu d'allò més emocionant per als cinc representants gironins en la categoria.

El Peralada rep la visita del Sant Andreu (a les 12 h). El conjunt dirigit per Arnau Sala i Xavi Punsí va confirmar a Terrassa, en el darrer partit, que ha deixat enrere la mala dinàmica de resultats que el va portar a sumar un punt de dotze possibles entre les jornades 21 i 24. Actualment l'equip xampanyer encadena tres victòries –contra el Cerdanyola (2-5), la Muntanyesa (2-0) i el Terrassa (0-1)–, fet que l'ha ajudat a retallar de vuit a quatre punts la distància amb el líder, l'Olot: “Quan les coses anaven malament ja comentàvem que rebíem massa càstig. Estem fent una bona feina, els partit són ajustats, però aquí ningú va sobrat”, explica el tècnic Arnau Sala, que respecte al Sant Andreu analitza: “És un rival que va de menys a més, que disposa d'un doble pivot magnífic i dinàmic i amb una línia ofensiva experimentada i amb molt de gol. Haurem d'estar molt concentrats”, diu Sala, que no podrà comptar amb Sergi Álamo, Nacho Ruiz, David Serrano ni Draman Konaré, tots ells lesionats.

Confort però ambició

El Figueres i el Palamós són els representants gironins que no han de patir en excés pel que fa a la seva posició en la taula. Allunyats del perill, tots dos volen intentar fer un pas endavant de qualitat per somiar en cotes elevades i molt més ambicioses.

El Figueres, que dimecres passat va visitar la Jonquera per jugar el duel ajornat pendent (0-0), torna a jugar a domicili, al camp del cuer, el Júpiter. La Unió, que només ha guanyat un partit a fora, té una bona oportunitat de retallar distàncies amb la part alta, ja que hi ha tres duels directes entre el segon i el setè classificat: “El Júpiter té menys punts dels que mereix, ja que és un equip que juga bé. Segur que serà un partit disputat entre dos equips que volen la pilota. Veurem si podem aprofitar la seva mala dinàmica”, diu l'entrenador del Figueres, Narcís Chicho Pèlach, que tindrà les baixes de Pedro del Campo, lesionat, i de Moha, sancionat. El Palamós també tornarà a jugar a domicili, aquesta vegada contra el Sabadell B (a les 12 h). Després de l'ensopegada a Castelldefels (2-0) i la posterior escalfada del tècnic Joan Mármol, que va assenyalar diversos dels seus jugadors, els palamosins intentaran rescabalar-se i sumar tres punts a domicili que els permetin agafar aire i tornar a la zona mitjana-alta de la taula: “El Sabadell B està en bona dinàmica després de guanyar tres dels últims cinc partits. D'alguna manera comencen a veure la llum, i segur que ens ho posaran difícil”, comenta l'entrenador del Palamós, Joan Mármol, que no podrà disposar de Collell ni de Moha i que, segurament, farà algun canvi en el seu onze.

Sense errors a les Forques

La Jonquera sap que bona part de les aspiracions per aconseguir la permanència, el gran objectiu de l'entitat, depenen de sumar el màxim de punts a les Forques, davant la seva afició. Després d'empatar contra la Unió, l'equip de l'Alt Empordà s'ha de refer com sigui per afrontar un nou duel com a local, contra el Granollers (a les 16 h): “Juguem contra un bon rival que disposa de futbolistes de molta experiència, i ofensivament són molt perillosos. Ara tenim una plantilla prou àmplia per treure un altre onze competitiu, plantar cara i sumar els tres punts”, sentencia l'entrenador de la Jonquera, Axel Vizuete, que no podrà comptar amb Botxi, lesionat en un turmell.

En la ratxa negativa no mereixíem tant càstig. Els partits són ajustats, però aquí ningú va sobrat
Arnau Sala
entrenador del peralada
El Sabadell B ha guanyat tres dels últims cinc partits i comença a veure la llum. Serà difícil
Joan Mármol
entrenador del palamós
El Granollers té jugadors de molta experiència i en la línia ofensiva són un bloc molt perillós
Axel Vizuete
entrenaDOR DE LA JONQUERA
El Júpiter té menys punts dels que mereix, ja que és un equip que juga bé. Serà un duel molt disputat
Narcís ‘Chicho' Pèlach
entrenador del figueres
Esperem un rival incòmode. Els equips que venen a casa nostra intenten fer el millor matx de l'any
Ramon Calderé
entrenador de l'Olot

L'Olot vol continuar amb la dinàmica positiva

Amb l'entrada gratuïta per a totes les dones aprofitant la proximitat del Dia Internacional de la Dona, el proper 8 de març, l'Olot intentarà seguir amb la ratxa triomfal que l'ha portat a atrapar el Peralada i, tot seguit, a anar ampliant la distància. I és que ja són vint els enfrontaments que fa que no perden els de la Garrotxa, tota una demostració de superioritat en el grup cinquè. El proper contrincant serà la Muntanyesa, un equip que lluny de Nou Barris baixa les prestacions, però que segur que vendrà cara la pell: “Esperem un rival incòmode. La Muntanyesa ha estat un equip molt fort a casa i potser no tant a fora. Qualsevol equip que ve a Olot, però, sempre intenta fer el millor partit de la temporada”, explica el tècnic del conjunt olotí, Ramon Calderé, que afegeix: “A casa hem de tornar a reconèixer el nostre joc. De tota manera, això és una carrera de fons i hi ha alts i baixos. El que volem és arribar al final bé.”

Uri i Tito Malagón seran dubte fins a última hora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)