Trenquen tradicions

Superiors. El Palamós sap defensar l'avantatge mínim i madurar el matx en la primera meitat per sentenciar en la segona part un Sabadell B ferit

sabadell B 1 palamós 3

SABADELL:Embela, Diego, Gonzalo, Èric, Guille Pujol; Mendoza, Aliaga, Víctor (Ñito, 53'); Sarmiento (Jose, 46'), Montero (Juanma, 64') i Max.PALAMÓS:Manzano, Sergio García, Cano, Ayala, Akrong, Subi; Barrera (Iván García, 78'), Cornellà, Ayala, Jaume Duran (Bonaventura, 82'); Agi (Gerard Herrera, 82') i Serramitja.GOLS:0-1 (2') Serramitja. 0-2 (62') Barrera. 0-3 (77') Cano. 1-3 (86') Ñito.ÀRBITRE:Bertomeu García.T.G.:als locals Max i Gonzalo; als visitants Oriol Ayala i Serramitja.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 200 espectadors.

El Palamós va aconseguir una victòria merescuda a fora en un partit en què els jugadors dirigits per Joan Mármol van saber defensar l'avantatge mínim d'un gol de Serramitja en el minut 2 per imposar la seva llei en una segona part de manual i d'equip superior al filial del Sabadell, que va anar clarament de més a menys i no va poder fer res per aturar els palamosins.

Quan els vint-i-dos jugadors encara no s'havien tret la son de les orelles, Serramitja en el minut 2 ja va avançar el Palamós amb una bona rematada dins de l'àrea petita. El de la Cellera va atorgar al seu equip l'avantatge, un aspecte important, sobretot jugant com a visitant, i és que el Sabadell B no es va arronsar i va manar durant tota la primera meitat. Tot i el domini arlequinat, el perill a la porteria de Manzano només era a través de xuts des de la llarga distància.

L'efectivitat és la clau

En la segona meitat, el Palamós va saber madurar un rival que necessitava imperiosament els tres punts per sortir de la cua de la taula. A mesura que passaven els minuts, els locals es mostraven més nerviosos i els de Joan Mármol van olorar sang. En el 62' una bona jugada entre Agi i Barrera va acabar amb el gol del torderenc, el quart aquesta temporada. La segona diana dels empordanesos va acabar d'enfonsar els joves jugadors del Sabadell B. I és que els palamosins van créixer i van veure's superiors fins que en el 77' van ampliar diferències amb el 0-3 de Cano, que va rematar a la perfecció amb el cap una centrada de Jaume Duran en una falta lateral.

Ñito en el 86' va retallar distàncies per als sabadellencs i ja en l'afegit el mateix davanter local va fer intervenir magistralment Manzano amb una estirada després d'un xut des de la frontal de l'àrea.

Ens tocava guanyar fora de casa. Hem fet un partit complet en què la clau ha estat saber defensar el 0-1 i sentenciar en la segona meitat

DIANA DE SERRAMITJA

Extraiem coses positives del partit. Ens hem sabut adaptar al camp i al fort vent que bufava
Joan Mármol
entrenador del palamós
El de la Cellera va tornar a marcar després de quinze partits i ja suma cinc gols en la lliga

Victòria a fora 98 dies després

El Palamós va tornar a guanyar lluny de la Costa Brava després de 98 dies sense fer-ho. El conjunt palamosí va vèncer per última vegada al camp del Júpiter (1-3), el 27 de novembre. Des de llavors, els jugadors dirigits per Joan Mármol encadenaven quatre derrotes, una xacra que els ha impedit ser regulars i mantenir-se a la part més noble de la classificació. Abans de guanyar el filial del Sabadell, el Palamós va perdre al camp de l'Europa (1-0), contra la Pobla de Mafumet (1-0), la Muntanyesa (1-0) i fa tot just una setmana als Canyars de Castelldefels (2-0).

Precisament a fora, els palamosins hauran de recuperar el partit endarrerit al Narcís Sala contra el Sant Andreu que es va ajornar per culpa del despreniment de la teulada d'uralita de la tribuna. El matx es disputarà el dimecres 15 de març a les 20 h.