2a divisió FEF

Punt d'or al Rico Pérez

Igualat. L'Hospi empata a Alacant i precipita la destitució de Tevenet

hÈRCULES 1 L'HOSPITALET 1

HÈRCULES:Chema (Buigues, 7'), Dalmau, Paco Peña, Román, Pol Bueso, Checa, Miñano, Juanma Espinosa, Gaspar (Nieto, 58'), Javi Flores (Berrocal, 74') i Mainz.L'HOSPITALET:Dani Mallo, Sergio Juste, Javi Selvas, Dani Fernández, Kevin, Salinas, Lucas Porcar (Rubén, 90'), Teo, Galán (Higón, 17'; Edipo, 84'), Benji i Samu.GOLS:1-0 (13') Miñano. 1-1 (52') Samu.ÀRBITRE:Adrian Lixandru. No va mostrar cap targeta.

L'Hospitalet va tornar de la complicada visita al José Rico Pérez amb un punt valuosíssim al sarró, ja que li permet mantenir-se fora del descens directe –els riberencs ocupen, això sí, la plaça de promoció de permanència–. Els del Barcelonès van haver de sofrir de valent contra un Hèrcules superior, que va generar més perill, però van saber aprofitar els nervis que hi ha a Alacant, i que van desembocar en la destitució de Luis García Tevenet després del partit, per treure'n rèdit. En el primer temps els de casa van ser dominadors clars i es van avançar amb una bona acció ofensiva culminada per Miñano en el minut 13. L'Hèrcules va seguir dominant després del gol, però li va mancar encert i l'Hospi també es va defensar bé. La tònica va seguir en el segon temps, però en una acció estranya Samu va empatar aprofitant un refús del porter. Després, els de casa van assetjar el quadre riberenc, que va sobreviure als constants atacs locals i va amarrar un punt d'or.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)