3a divisió FEF

Amb ganes de reivindicació

3a divisió. El Palamós rebrà el diumenge la Jonquera en el retorn d'Aleix Feixas a l'estadi palamosí. El davanter va marxar al conjunt fronterer en el mercat d'hivern a la recerca de més minuts

El diumenge a partir de les cinc de la tarda es disputarà el duel entre el Palamós i la Jonquera. Els dos equips tenen l'objectiu de fer un pas més en les seves aspiracions, en un partit que tindrà l'afegit del retorn d'Aleix Feixas al feu palamosí. El davanter va fer les maletes en el mercat d'hivern (un any abans també va canviar el Peralada pel Palamós a mig curs) a la recerca de més minuts, ja que en el conjunt dirigit per Joan Mármol, Feixas va anar perdent gradualment la participació, a més de tenir uns registres golejadors substancialment inferiors (dos gols en dos partits) respecte als del curs anterior (nou en vint duels en la segona meitat del campionat). Finalment, Feixas va acceptar la proposta de la Jonquera, que ja el va voler a l'estiu i que necessitava més pólvora en atac. Al conjunt fronterer Feixas ha tingut des del primer moment la confiança del tècnic, Àxel Vizuete (ha marcat un gol en sis partits), i ara espera continuar ajudant el seu nou equip en l'objectiu de la salvació. Sobre el partit a Palamós, Feixas no amaga que es tracta d'un partit especial.

“Se'm farà estrany tornar, perquè hi vaig estar molt bé i tinc amics allà. La sortida va ser complicada, perquè veia que no tenia els minuts que volia i que s'estaven reforçant en atac, així que vaig anar a la Jonquera. Serà un partit especial i tinc ganes de demostrar que es van equivocar amb mi, però el més important és guanyar”, diu Feixas, que es mostra convençut d'assolir la permanència: “Si anem tots a l'una ens salvarem, treballem bé i només hem d'afinar una mica.”

EL PROTAGONISTA

La sortida va ser complicada. Veia que no tenia els minuts que volia i que s'estaven reforçant en atac, així que vaig anar a la Jonquera
Tinc ganes de demostrar que es van equivocar amb mi, però el més important és guanyar
Aleix Feixas
davanter de la jonquera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)