3a divisió FEF

Gairebé tot fet, i tot per fer

3a divisió. Els representants gironins en la categoria afronten els deu últims partits de lliga amb els objectius per lligar. Si bé n'hi ha que ho tenen a l'abast, d'altres hauran de filar prim

Els cinc representants gironins en la categoria afronten amb força el tram final i més decisiu del campionat. Només queden deu jornades per a la conclusió de la lliga, 30 punts en joc que acabaran de dictar sentència i que certificaran si cada un d'ells ha assolit els objectius marcats. N'hi ha que tenen feina avançada, com el Palamós i el Figueres; n'hi ha un altre, la Jonquera, que haurà de fer un final òptim per no tenir problemes, i l'Olot i el Peralada, que faran un darrer esprint final cap a l'objectiu més llaminer, el títol.

Precisament els dos millors classificats, els únics líders que ha tingut el grup cinquè en les 28 jornades que s'han disputat fins ara, es veuran les cares en la jornada 35, quan només quedaran nou punts per disputar-se –actualment estan separats per sis punts–. Aquest serà el duel més destacat, tot i que cada un d'ells haurà de jugar contra equips com el Vilafranca o el Palamós.

El conjunt palamosí i la Unió són els clubs que segurament tindran un final de campionat més tranquil. Sumant una dotzena de punts cada un d'ells, molt a l'abast, aconseguiran la permanència sense haver d'estar atents als temuts descensos compensats que segur que es generaran des de segona B.

I és que aquests descensos compensats són els que fan tenir la mosca al nas a la Jonquera, actualment a cinc punts del descens directe, però molt a prop de les posicions properes, que en cas de no pujar cap equip a segona B, per pal·liar el descens d'altres a tercera, serien de descens. Els jonquerencs no poden fallar contra els rivals directes ja que entre la jornada 32 i la 34 –en la 36 visiten l'Ascó– jugaran contra els tres primers classificats, una pedra feixuga en un camí amb viratges.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)