2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

Convenciment a l'Hospitalet

2a divisió B. La plantilla riberenca afronta el tram final de lliga rearmada moralment per les quatre jornades sense perdre i confia que, sumant la meitat dels punts en joc, se salvarà

L'Hospitalet viu una situació compromesa: ocupa la posició de promoció de descens. Tot i això, els riberencs passen un moment relativament positiu, ja que diumenge passat van aconseguir un bon punt al complicat feu de l'Hèrcules i, després de mesos sense trobar una línia regular, han encadenat quatre jornades sense perdre. L'equip, amb tot, afronta el tram final de lliga amb confiança i amb els càlculs fets. “Ara estan començant a sortir els fruits del treball de tota la temporada, estem en el millor moment i competim molt bé. Si continuem en aquesta línia tirarem això endavant”, explica un dels pesos pesants de la plantilla, Sergio Juste, que creu que, tot i les baixes, el bloc s'està sobreposant a còpia de solidaritat: “Tot i les lesions de jugadors importants, ens hem fet forts, ens esforcem individualment per compensar-ho i això ens està beneficiant.” El defensa de Calafell, de fet, remarca el valor de la pinya que s'ha fet al vestidor, comandat ara per Jordi Gibert després de la destitució d'Ismael García: “Hi ha un grup humà molt bo, el millor que m'he trobat. Això et dona un plus mentre esperem que homes importants es vagin recuperant.”

Més enllà de les sensacions, per aconseguir la permanència també hi han d'acompanyar els números. L'equip ha tret la calculadora i té clar què ha de fer. “Ara tenim 31 punts i, amb 46 o 47, és molt possible que ens salvem, així que hem d'aconseguir 15 punts de 30. Cal, això sí, que ens ho plantegem partit a partit”, conclou Sergio Juste.

LES FRASES

Estan sortint els fruits del treball de tota la temporada, estem en el millor moment i confio que ens salvarem
Aquí hi ha un grup humà molt bo. El millor que m'he trobat, i això és clau al camp
Sergio Juste
DEFENSA DE L'HOSPITALET
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)