2a divisió A

Ja no queden entrades per al Girona-Cadis

Tot venut. El club ha exhaurit les entrades que tenia disponibles i les taquilles de Montilivi ja no s'obriran diumenge abans del partit

El Girona ha exhaurit en poques hores les poques entrades que hi havia disponibles per al duel de diumenge entre l'equip de Pablo Machín i el Cadis. Ja no queda ni una entrada per al partit i les taquilles de l'estadi ni tan sols s'obriran una hora abans de l'enfrontament com sol ser habitual. El club no té cap obligació de reservar un nombre mínim d'entrades per al dia del partit. La venda, sigui per internet o presencial, ha anat a un ritme molt alt els dos primers dies de la setmana. El fet que no quedi ni una sola entrada a la venda, però, no vol dir que el ple estigui garantit. Que Montilivi s'ompli dependrà que els 7.000 abonats que té el club i que tenen reservat el seient no faltin a la cita contra el Cadis o deixin el carnet a un altre aficionat.

La previsió és que el Cadis pugui vendre als seus aficionats les 209 entrades de què disposa i que aquests tenyeixin de groc la zona visitant, habitualment força buida.

També sembla garantit que el sostre d'aficionats d'aquest curs a Montilivi –7.360 espectadors en l'últim partit contra el Getafe– se superarà amb escreix i que hi haurà més de 8.000 espectadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)