1a femenina

El Barça supera l'Albacete i es manté viu en la lluita pel títol

1a div. femenina. Dos gols de Jenni Hermoso van donar el triomf a les blaugrana

albacete 0 barça 2

ALBACETE:Del Toro, Padilla, Correa, Martín, Palomino (Ojeda, 51'), Matilde, Redondo, Bautista (Andrea, 72'), Carmen (Tomo, 63'), Arranz (Alicia Muñoz, 60') i Miram Pérez.BARÇA:Paños, Ruth Garcia, Marta Unzué, Røddik, Jenni Hermoso, Alexia (Mariona, 55'), Patri (Gemma Gili, 55'), Ouahabi, Losada (Aitana, 69'), Bárbara i Andressa Alves (Irene, 77').GOLS:0-1 (39') Jenni Hermoso. 0-2 (92') Jenni Hermoso.ÀRBITRE:Campos Salinas.T.G.:A les visitants Andressa Alves i Ruth Garcia.

El Barça continua a quatre punts de l'Atlético després de guanyar ahir al camp de l'Albacete (0-2), que necessitava els tres punts per sortir de la zona baixa. Tot i que el marcador no va estar sentenciat fins al minut 92, les blaugrana es van mostrar molt superiors en tot moment, mentre que les locals pràcticament no van disposar de cap ocasió de gol. Com gairebé sempre, la victòria va arribar a través de Jenni Hermoso, que va aprofitar dues assistències d'Alexia i Aitana per fer els dos únics gols del partit. Abans del 2-0, en el 92', el Barça va disposar de moltes ocasions, i fins i tot Unzué i Bárbara Latorre es van topar amb la fusta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)