3a divisió FEF

Futbol

3a divisió

El Santfe s'evita maldecaps

Ratxa truncada. La Pobla de Mafumet, que no perdia des del 4 de desembre, cau contra un Santfeliuenc que deixa així pràcticament encarrilada la seva permanència a tercera divisió

SANTFELIUENC 1 LA POBLA MAF. 0

SANTFELIUENC:Toni Casamayor, Éric Ruiz (Charly Ruiz, 79'), Alberto, Dani Ortiz, Pep Vidal, Olmo, Maldonado (Ferri, 84'), Jaime Fuentes, Patxi, Eric Zárate (Ion Vázquez, 71') i Éric Pacheco.LA POBLA DE MAFUMET:Perales, Gabri, Roger, Rutxi, De Nova, Vadillo (Adri Gimeno, 67'), Ivan, Rayco, Rodri (Avi, 77'), Gil Muntadas i Dani (Brugui, 46').GOLS:1-0 (20') Patxi.ÀRBITRE:López Morente.T.G.:als visitants Vadillo, Ivan, Rayco, Avi i Brugui.PÚBLIC:uns 450 espectadors a les Grasses.

Victòria laboriosa i vital per a un Santfeliuenc que s'apropa a la permanència a costa d'una Pobla de Mafumet que va veure truncada la seva ratxa de dotze partits sense perdre. Un gol de Patxi va decidir.

El Santfeliuenc va ser el clar dominador del primer temps. La millor versió d'Eric Zárate va fer anar de corcoll la defensa del conjunt grana, que en atac gairebé no va aparèixer a l'àrea rival en tot el primer temps. En el minut 11, Pacheco va tenir la primera ocasió local, però la diana va arribar uns minuts més tard, després d'una jugada excepcional per la banda de Zárate. El porter Perales no va poder blocar la seva centrada, i Patxi, amb la canya a punt, va inaugurar el marcador (20'). A partir del gol, els locals van cedir el control de la pilota i es van sentir còmodes esperant per fer mal. Una rematada al travesser de Rodri, però, hauria pogut canviar el partit (36').

Després de la represa, els de Martín Posse van incrementar el seu domini, però les oportunitats de gol van brillar per la seva absència. De fet, gairebé l'única ocasió clara la va tenir el Santfeliuenc, quan el debutant Pep Vidal va estar a punt de fer el gol de la sentència en una jugada d'estratègia. Els tres punts, però, es van quedar a Sant Feliu i els locals es consoliden així a la zona mitjana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)