2a divisió FEF

Quatre gols i zero punts

Derrota dura de pair. El Gavà s'avança tres cops contra el València Mestalla, però el filial valencianista es refà i s'acaba imposant amb un gol en el minut 94

gavà 4 valència b 5

GAVÀ:Craviotto, Peque (Gabi, 88'), Mas, Mario, Enric Franquesa, Niko Kata, David Jiménez (Jordi César, 65'), Pla, Sascha, Boris i Zac (Joel, 73').VALÈNCIA MESTALLA:Siviera, Marc, Lato, Zotko, Ayala, Gregorio (Aridai, 57'), Rafa Mir, Quim Araujo, Jordi Sánchez (Sito, 57'), Fran Villalba (Cifu, 87') i Nacho Gil.GOLS:1-0 (11') Zac. 1-1 (18') Quim Araujo. 2-1 (29') Sascha. 2-2 (35') Ayala. 3-2 (39') Zac. 3-3 (66') Rafa Mir. 3-4 (83') Aridai. 4-4 (86') Sascha. 4-5 (94') Nacho Gil.ÀRBITRE:Pulido Santana.T.G.:als locals Pla i Niko Kata; i al visitant Ayala.PÚBLIC:uns 500 espectadors.

El Gavà va rebre ahir un d'aquells clatellots del qual és difícil refer-se: va aconseguir marcar quatre gols contra un pes pesant com el València Mestalla i, tot i això, va perdre. La derrota, a més, va arribar en el darrer instant. Els blaugrana, amb tot, continuaran una jornada més ocupant la posició de play-off de permanència.

El partit va començar de la millor manera per als d'Óscar Mena, ja que Zac va obrir la llauna en el minut 11. Malauradament, poc després, Quim Araujo va igualar la diferència. Aquesta tendència es va anar repetint: va marcar Sascha i va empatar Ayala; va marcar Zak i va empatar Rafa Mir. De fet, amb el 3-3, van arribar uns minuts clau, ja que els de casa van tenir quatre bones ocasions per avançar-se de nou, però no ho van fer. La més clamorosa va ser una rematada de Sascha que Boris, quan ho tenia tot a favor, va acabar refusant sense voler-ho. En aquest context, i amb Aridai i Sito ja a la gespa, els visitants van avançar-se per primer cop mitjançant el mateix Aridai. El partit estava boig, i Sascha va tornar a igualar el marcador en el 86'. Per desgràcia, en l'últim instant, i quan el partit s'hauria pogut decantar per qualsevol dels dos equips, Nacho Gil va fulminar totes les esperances dels locals.

El resultat és molt injust pel gran esforç que ha fet l'equip. Ens toca seguir lluitant
Óscar Mena
tècnic del gavà
Ha estat un partit boig contra un Gavà molt batallador. Hem estat bé en atac, però hem comès errors