2a divisió b

L'Hospi cau davant un mur

2a divisió B. Els riberencs van perdre al complicat feu de l'Alcoià

alcoià 3 l'hospitalet 1

ALCOIÀ:Marc Martínez, Barreda, Pau Bosch, Ruso, Navarro, Fran Miranda, Jony Ñíguez, López Silva (Álvaro, 64'), Jorge Hernández (José García, 68'), Gato i David Torres.L'HOSPITALET:Dani Mallo, Dani Fernández, Kevin (Fabiani, 82‘), Javi Selvas, Juste, Benji, Higón, Lucas Porcar, Eddipo (Samu, 56'), Salinas i Teo.GOLS:1-0 (12') Jorge Hernández. 2-0 (26') Jorge Hernández. 2-1 (40') Higón. 3-1 (93') David Torres.ÀRBITRE:Domínguez Cervantes..T.G.:al local Fran Miranda; i als visitants Javi Selvas, Benji, Juste i Lucas Porcar.

Després de cinc jornades sense perdre, l'Hospi va caure ahir en la seva visita al complicadíssim camp de l'Alcoià. El conjunt de Toni Seligrat, que d'aquesta manera segueix de prop el Barça B al capdavant de la classificació, va mostrar-se més incisiu en el primer tram de partit i de seguida va agafar avantatge. En el minut 12 Jorge Hernández va aprofitar una errada en la sortida de pilota d'Higón per plantar-se davant de Dani Mallo, driblar-lo i batre'l i, catorze minuts després, el mateix futbolista va encarrilar la victòria aprofitant una assistència de Miranda. Tot i el 2-0, l'Hospitalet no va abaixar els braços i Higón, amb una canonada des de la frontal, va escurçar la diferència poc abans del descans. Aquest gol va donar empenta als riberencs, que van guanyar presència ofensiva en el segon temps, però sense la profunditat que cal per trencar el rigor defensiu de l'Alcoià. Així, en el temps afegit, David Torres va sentenciar culminant un contraatac.