Girona

El Saragossa, desgironitzat

Ni banqueta ni despatx. La destitució de Raül Agné, que deixa l'entitat juntament amb Rodri i Toni Masferrer, se suma a la marxa, fa unes setmanes, de Narcís Julià, que va decidir deixar la direcció esportiva del club aragonès

En molt poques setmanes el nucli esportiu del Saragossa s'ha quedat sense dos tècnics amb passat al Girona. La destitució de Raül Agné –també han hagut de fer les maletes Rodri –el seu ajudant– i Toni Masferrer –el preparador físic– va arribar poques setmanes després del comiat del director esportiu, Narcís Julià, que havia aterrat a La Romareda el Nadal del 2015 amb un projecte a llarg termini fins al 2019.

El Saragossa va presentar ahir César Láinez com a substitut de Raül Agné. El club aragonès va anunciar diumenge la destitució del de Mequinensa, però l'exentrenador del Girona no va fer cap roda de premsa de comiat. Ahir la plantilla del Saragossa va tenir jornada de descans i avui Agné, Rodri i Masferrer s'acostaran a la ciutat esportiva per acomiadar-se de la plantilla abans que Láinez es faci càrrec de l'equip i dirigeixi el seu primer entrenament.

La destitució d'Agné és la primera decisió que ha pres el director esportiu del Saragossa, Lalo Arantegui, que va pagar una quantitat econòmica a l'Osca per poder-se'n desvincular i aterrar al Saragossa com a recanvi de Narcís Julià. El gironí havia plegat feia unes setmanes del club aragonès –prèviament ho havia fet un dels seus homes de confiança, Albert Valentín– després de només tretze mesos com a màxim responsable esportiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)