3a divisió FEF

Cap alarma encesa a l'Olot

3a divisió. Tot i encadenar dues derrotes per primera vegada aquest curs i tenir el Peralada a només dos punts, la plantilla olotina es mostra tranquil·la i convençuda de superar la mala ratxa

L'Olot, tot i ser el líder en solitari amb 64 punts, no passa el seu millor moment de la temporada pel que fa a resultats, ja que acaba d'entomar dues derrotes seguides (2-1 a Terrassa i 2-3 amb el Sant Andreu) per primera vegada aquest curs. Aquesta petita davallada ha provocat que el Peralada, segon classificat, s'hagi acostat a només dos punts dels olotins, una distància que ho deixa tot obert quan només queden vuit jornades pel final del campionat. Tot i així, la plantilla que dirigeix Ramon Calderé no vol fer cap drama de la situació i es mostra convençuda de superar la mala ratxa a còpia d'esforç i de treball.

“Han estat dues derrotes bastant diferents, ja que a Terrassa potser va ser més mèrit del rival, però contra el Sant Andreu, tot i dominar al principi, ens vam relaxar una mica amb el 2-0 i vam acabar perdent el partit. Però ja hem parlat de tot plegat i hem corregit els errors, el mister ens ha dit com vol que juguem en els partits que queden i estem conscienciats de tirar la situació endavant, no en tenim cap dubte”, explica el central David Escudero, que destaca el fet de recuperar la solidesa i l'efectivitat a les dues àrees, especialment en defensa, ja que els olotins han encaixat sis gols en els últims tres partits, sense deixar la porteria a zero en cap d'ells: “En els dos últims partits hem encaixat cinc gols, són massa per a un equip que vol ser candidat a l'ascens. Hem de millorar en tot, però en defensa hem de recuperar la fiabilitat d'abans, ja que estàvem encaixant menys gols que en la primera volta.”

En la seva primera temporada a l'Olot, Escudero és un dels homes més utilitzats per Ramon Calderé: acumula 1.980 minuts en 22 partits (1 gol). “En l'àmbit personal estic bastant content. El mister m'està donant confiança, cada vegada em trobo millor i crec que arribo al tram final de lliga en bona forma”, diu el central, que no va participar en l'últim duel contra el Sant Andreu per decisió tècnica.

Diumenge, a Granollers

L'Olot no vol mirar enrere i ja només pensa en el pròxim partit, al camp del Granollers (diumenge a les 12 h), un equip que ve de perdre per 6-0 al camp del Vilafranca i que està instal·lat en una còmoda dotzena posició amb 38 punts, a vuit de la zona de descens. Pel que fa al conjunt olotí, té entre cella i cella tornar a sumar de tres en tres per deixar enrere els últims resultats. “A veure si el Granollers paga els plats trencats de les últimes derrotes. Ens volem treure l'espina amb una victòria, i si pot ser jugant bé a futbol, molt millor.”

SENSE MIRAR ENRERE

L'Olot intentarà trencar la mala dinàmica diumenge al camp del Granollers (12 h)

LES REACCIONS

En els 2 últims partits hem encaixat 5 gols, són massa per a un equip que vol ser candidat a l'ascens
David Escudero
central de l'Olot
Ja hem parlat de tot plegat i hem corregit els errors. Estem conscienciats de tirar la situació endavant, no en tenim cap dubte
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)