Nàstic

El Nàstic aconsegueix una victòria de prestigi a Valladolid

2a divisió A. Els grana han aprofitat els nervis del conjunt local, s'han imposat gràcies a l'encert de Bruno Perone i Manu Barreiro, i tornaran a allunyar-se de sota

valladolid 1 nàstic 2

VALLADOLID:Isaac Becerra; Rafa (De Tomás, 72'), Álex Pérez (Drazic, 46'), Guitián; Javi Moyano, André Leao (Lichnovsky, 80'), Joan Jordán, Michel, Ángel García; Juan Villar i José.NÀSTIC:Manolo Reina; Xavi Molina, Perone, Iago Bouzón; Suzuki (Cristian Lobato, 50'), Madinda (Ferran Giner, 82'), Tejera, Mossa; Stephane Emana, Delgado (Zahibo, 46') i Manu Barreiro.GOLS:0-1 (38') Burno Perone. 1-1 (54') Juan Villar, de penal. 1-2 (73') Manu Barreiro.ÀRBITRE:Eiriz Mata (col·legi gallec).T.G.:al local Lichnovsky; i als visitants Suzuki, Xavi Molina i Cristian Lobato.PÚBLIC:7.289 espectadors.

El Nàstic ha aconseguit tres punts de prestigi en la visita d'aquesta tarda al Nuevo José Zorrilla, on el conjunt tarragoní ha sabut aprofitar bé les concessions d'un Valladolid precipitat. Així, gràcies a la definició de Bruno Perone i Manu Barreiro, ha imposat la seva llei. Els de Juan Merino, que amb aquesta victòria tornaran a allunyar-se de la zona de descens, han estat un equip valent en el primer temps, en què el tècnic andalús ha jugat amb una línia de tres homes a la defensa, quatre al mig del camp, i tres més a l'atac. Val a dir, això sí, que els ha costat connectar amb la zona ofensiva, de manera que no hi ha hagut massa ocasions de perill. El gol, de fet, ha arribat a pilota aturada. En el minut 38, Bruno Perone ha rematat sense oposició una falta servida per Sergio Tejera que el porter local, Isaac Becerra, s'ha empassat. Amb el 0-1 el Valladolid ha estirat línies buscant l'empat, i al Nàstic li ha tocat patir.

En la segona part, de fet, Juan Merino ha reforçat la medul·lar amb l'entrada de Zahibo, intentant contenir els castellans. Als grana, però, els ha costat molt frenar un equip que, necessitat de punts, ha assetjat Manlo Reina. En una de les accions ofensives del Valladolid, Xavi Molina ha comés penal sobre Juan Villar i el mateix atacant ha transformat la pena màxima. Això ha estat en el minut 54, i l'1-1 ha fet que els de casa pressionessin encara més el Nàstic. Per fortuna, ho han fet amb precipitació.

Els grana, amb el pas dels minuts, han restablert el control i, després d'avisar amb dues arribades de Barreiro i Madinda, el mateix Manu Barreiro ha aprofitat una errada defensiva local per plantar-se davant de Becerra i batre'l amb un una gran baselina (73'). El gol ha estat una estocada definitiva per al Valladolid, que no ha deixat d'acar però s'ha vist anul·lat per la bona tasca defensiva dels tarragonins i pels seus propis nervis.