2a divisió FEF

D'un en un no podrà ser

Pas en fals. El Llagostera s'avança amb una diana de Carlos Albarrán, però acaba empatant després de regalar tota la segona part al contrincant

LLAGOSTERA 1 sabadell 1

LLAGOSTERA:Moragón, Chica, Diego, Samu, Fuster, Marc Martínez (Vivi, 76'), Nando Quesada, Albarrán (Rubén Martínez, 84'), Raúl Fuster, Manu Gavilán (Marc Fernández, 64') i Manel Martínez.SABADELL:Ezkieta, Paris Adot, Barrio, Pol Moreno, Torres (Pastells, 6'), Barcina (Borjas, 74'), Juanjo Ciércoles, Adri Díaz, Max Marcet, Carreño (Jordan Sánchez, 87') i Verdú.GOLS:1-0 (19') Albarrán. 1-1 (63') Paris Adot.ÀRBITRE:Mena Gimeno.T.G.:cap.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 789 espectadors a l'estadi Palamós-Costa Brava.

El Llagostera va deixar escapar una nova oportunitat de fer un pas endavant cap a la permanència. El conjunt llagosterenc va empatar a un gol contra el Sabadell després de realitzar una bona primera meitat i avançar-se en el marcador amb un bon gol d'Albarrán. Regalar la segona meitat i deixar portar la iniciativa als arlequinats va costar dos punts d'or als gironins, perquè un golàs de Paris Adot va establir l'1-1, que ja seria definitiu.

Els primers deu minuts van ser clarament d'aclimatació per part dels dos equips. Mentre els jugadors del Llagostera s'adaptaven al rival i al 4-4-2, un sistema utilitzat ben poques vegades en les últimes jornades, el contrincant prenia mesures al Palamós-Costa Brava, a la superfície del terreny de joc, en unes condicions envejables, i al fort vent que bufava a la vila palamosina.

El joc era poc vistós, erràtic i sense cap mena de combinació. Només els futbolistes més tècnics, com Nando Quesada i Marc Martínez, dues de les novetats, intentaven buscar la velocitat de Manel i Gavilán a l'esquena dels centrals. Sense sort ni encert en les passades, el Sabadell tenia controlats els blaugrana fins que la primera bona triangulació gironina va significar el primer gol de la tarda. Nando Quesada va conduir l'esfèrica i la va cedir a Fuster, que el va desdoblar de meravella. La centrada del d'Elx la va rematar de primeres al pal curt Albarrán, que s'estrenava com a golejador del Llagostera, una alenada d'aire fresc entre la tensió i l'ansietat que hi havia en un duel d'equips necessitats de punts.

La diana d'Albarrán va tranquil·litzar els gironins, que a través dels contraatacs intentaven sorprendre els arlequinats, sense idees en la zona de creació. El Llagostera va accentuar la contenció en el seu sistema i amb la feina de Samu San José en el pivot defensiu va guanyar control. Sense fer un pas enrere, Gavilán en el 30' va gaudir d'una bona ocasió després d'un centrada de Quesada –la rematada de l'andalús va topar amb Barrio–. Abans del descans, Gavilán va tornar a ser protagonista. Una nova centrada, en aquest cas de Fuster, va acabar a les botes de l'exjugador de l'Eldenc, que va controlar bé l'esfèrica però va rematar a fora (35').

El foc crema

Amb vent a favor, el Sabadell va entrar molt millor a la segona part. Les possessions eren més llargues per als vallesans, que es van carregar de paciència per intentar trencar la línia defensiva gironina. I és que el teòric lateral esquerre, Paris Adot, recol·locat a la mitja punta, va fer anar de bòlit Samu i Valentín –en el 53' una arrencada seva va fer treballar Moragón–. El Sabadell avisava cada vegada amb més insistència. Max Marcet ho va intentar des del vèrtex en el 53', i finalment Paris va superar Moragón des de la llarga distància. El xut del navarrès va entrar per l'escaire i va establir l'1-1 que acabaria sent definitiu.

La diana arlequinada va caure com una galleda d'aigua freda entre tots els aficionats i jugadors llagosterencs. L'equip dirigit per Oriol Alsina va intentar reaccionar i va portar el pes del matx en el tram final, però només va generar una gran ocasió de gol. Una centrada de Rubén Martínez en el 89' va acabar al cap de Manel, que sol dins de l'àrea petita va rematar massa tou a l'esquerra de la porteria. Ezkieta va refusar el perill amb una bona estirada, en la penúltima acció remarcable. I és que en el 92' Paris Adot hauria pogut donar la victòria al Sabadell, però Moragón va aturar la rematada a boca de gol.

L'ESTRENA

Albarrán va fer el seu primer gol amb la samarreta del Llagostera: l'1-0 en el 19'

NO CALCULAT

El Llagostera fa un nou pas enrere i seguirà incrustat a la zona baixa de la classificació

Quatre canvis respecte al partit al Miniestadi

L'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, va fer fins a quatre canvis en l'onze inicial respecte del darrer enfrontament disputat contra el Barça B al Miniestadi (4-0). L'únic per obligació va ser el de Pitu Comadevall per Marc Martínez. El saltenc no va recuperar-se a temps per estar en òptimes condicions per al matx i la microruptura al semitendinós de la cuixa el va obligar a veure el partit des de la graderia. La segona variació també va ser al mig del camp, i és que Vivi es va asseure a la banqueta per donar entrada a Nando Quesada, que va jugar escorat a la banda esquerra –Alsina va tornar al 4-4-2–. A la banda dreta, Rubén Martínez també es va quedar a la banqueta i Albarrán el va substituir. El darrer canvi va ser el de Manu Gavilán en el lloc de Marc Fernández. L'andalús va jugar en punta acompanyant Manel. Samu, teòric central, va ocupar la posició de pivot defensiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)