2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

Dolç i amarg a parts iguals

Igualtat. El Llagostera i el Sabadell empaten en un partit amb dues parts diferenciades. En la primera els gironins van ser superiors, però en la segona els arlequinats van poder remuntar

Llagostera 1 sabadell 1

LLAGOSTERA:Moragón, Chica, Diego, Samu, Fuster, Marc Martínez (Vivi, 76'), Nando Quesada, Albarrán (Rubén Martínez, 84'), Raúl Fuster, Manu Gavilán (Marc Fernández, 64') i Manel Martínez.SABADELL:Ezkieta, Paris Adot, Barrio, Pol Moreno, Torres (Pastells, 6'), Barcina (Borjas, 74'), Juanjo Ciércoles, Adri Díaz, Max Marcet, Carreño (Jordan Sánchez, 87') i Verdú.GOLS:1-0 (19') Albarrán. 1-1 (63') Paris Adot.ÀRBITRE:Mena Gimeno.T.G.:cap.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 789 espectadors a l'estadi Palamós-Costa Brava.

El Llagostera i el Sabadell van empatar a un gol al Palamós-Costa Brava i van deixar escapar una nova oportunitat de fer un pas endavant cap a la permanència.

Sense sort ni encert en les passades, el Sabadell tenia controlats els blaugrana fins que la primera bona triangulació gironina va significar el primer gol de la tarda. Nando Quesada va conduir l'esfèrica i la va cedir a Fuster, que el va desdoblar de meravella. La centrada del d'Elx la va rematar de primeres al pal curt Albarrán, que s'estrenava com a golejador del Llagostera. Va ser una alenada d'aire fresc.

El Llagostera va accentuar la contenció en el seu sistema i amb la feina de Samu San José en el pivot defensiu va guanyar control. Sense fer un pas enrere, Gavilán en el 30' va gaudir d'una bona ocasió després d'un centrada de Quesada –la rematada de l'andalús va topar amb Barrio–. Abans del descans, Gavilán va tornar a ser protagonista. Una nova centrada, en aquest cas de Fuster, va acabar a les botes de l'exjugador de l'Eldenc, que va controlar bé l'esfèrica però va rematar a fora (35').

El Sabadell creix

Amb vent a favor, el Sabadell va entrar molt millor a la segona part. Les possessions eren més llargues per als vallesans, que es van carregar de paciència per intentar trencar la línia defensiva gironina. I és que el teòric lateral esquerre, Paris Adot, recol·locat a la mitja punta, va fer anar de bòlit Samu i Valentín –en el 53' una arrencada seva va fer treballar Moragón–. El Sabadell avisava cada vegada amb més insistència. Max Marcet ho va intentar des del vèrtex en el 53', i finalment Paris va superar Moragón des de la llarga distància. El xut del navarrès va entrar per l'escaire i va establir l'1-1 que acabaria sent definitiu.

La diana arlequinada va caure com una galleda d'aigua freda entre tots els aficionats i jugadors llagosterencs. L'equip dirigit per Oriol Alsina va intentar reaccionar i va portar el pes del matx en el tram final, però només va generar una gran ocasió de gol. Una centrada de Rubén Martínez en el 89' va acabar al cap de Manel, que sol dins de l'àrea petita va rematar massa tou a l'esquerra de la porteria. Ezkieta va refusar el perill amb una bona estirada, en la penúltima acció remarcable. I és que en el 92' Paris Adot hauria pogut donar la victòria al Sabadell, però Moragón va aturar la rematada a boca de gol.

En la primera part podíem haver fet més d'un gol. En la segona, però, el rival ens ha superat
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
El canvi forçat i el vent ens han fet replantejar coses. En la segona part hem estat molt millor