El Girona encaixa a Oviedo la segona derrota seguida (2-0)

Toché, decisiu. Dos gols del davanter en pocs minuts a l'inici de la segona part (46' i 53') han estat una llosa per als de Machín

El Girona ha perdut al Carlos Tartiere per 2-0 i el Cadis se li acostarà a només cinc punts si venç demà el Tenerife al Carranza. Els de Machín, que han perdonat la vida al rival en la primera part, s'han desfet en els primers minuts de la segona per culpa de la inspiració de Toché, que ha aprofitat un córner per fer l'1-0 (46') i un contraatac per marcar el 2-0 (53'), que ja ha posat molt cara la remuntada dels blanc-i-vermells.

En la primera part, el Girona ha tingut claríssimes ocasions per marcar –sobretot una de Coris, tot sol davant Juan Carlos (38')–, però la pilota no ha volgut entrar.

En la segona part, després del 2-0, el Girona ha intentat fer un pas endavant, però altre cop ha topat amb la seva pròpia inoperància i en el porter local Juan Carlos, el millor del partit.