Girona

Fernando Hierro

“Són el millor rival”

Fernando Hierro va llançar moltes flors al Girona després del partit: “Ha estat un rival molt difícil, el millor que ha passat pel Tartiere sense cap dubte.” El tècnic de l'equip asturià va admetre que no les va tenir totes fins ben al final: “Ni amb el 2-0 hem pogut respirar tranquils. Hi ha hagut uns minuts en què ells han fet un pas endavant i han tingut ocasions per marcar el 2-1. Si ens l'haguessin fet, el partit se'ns hauria fet molt llarg. I hauríem patit molt, perquè no es fàcil defensar un equip que té tants bons jugadors i després encara n'hi posa més quan fa entrar homes com Cristian Herrera o Sandaza...”.

Hierro no va voler parlar d'ascens directe: “Anem partit a partit perquè aquí no serveixen ni enquestes ni estadístiques ni res. Avui hem col·laborat amb tres punts a l'aniversari del club i ens hem desfet d'un rival fantàstic que està segon per mèrits propis. S'ha vist un gran partit.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)