Girona

Pablo Machín

“Hem disparat amb perdigó; ells, amb bala”

L'entrenador del Girona, Pablo Machín, va atendre els mitjans de comunicació desplaçats fins a Oviedo per valorar la derrota dels seus jugadors contra el conjunt asturià: “Hem plasmat damunt el terreny de joc el que havíem plantejat amb anterioritat. Hem entrat bé en el partit, no hem deixat que el públic s'escalfés. Ha estat una llàstima el pal de Borja i les ocasions clares que hem tingut, com per exemple la de Coris. Després del descans no hem sabut gestionar els minuts posteriors a l'1-0, però hem seguit igual, hem generat ocasions però era un d'aquells dies que, si haguéssim jugat un altre partit sencer, tampoc hauríem marcat”, comentava el tècnic de Gómara, que hi afegia amb certa resignació: “L'Oviedo ha tingut cinc minuts de lluïdesa i amb la qualitat que tenen n'han tingut prou. El Girona ha disparat amb perdigons i l'Oviedo, amb bales.”

Tot i l'ensopegada, la segona consecutiva en la lliga, Machín no es va mostrar gens preocupat per l'actitud i el joc del seu equip: “Hem jugat bé, sobretot al principi, i l'equip ha crescut amb la pilota. Jugàvem en un camp complicat i hem tingut superioritat en moltes coses, com ara els pals, les ocasions, etc. En els gols, que és el més important, no. No hem sabut materialitzar les ocasions de gol que hem generat”, deia Machín, que reiterava: “Hem fet un partit digne i marxo relativament content de les sensacions que ha mostrat l'equip. L'Oviedo ha demostrat una contundència que no és normal en la categoria.”

El missatge de l'entrenador del conjunt blanc-i-vermell va ser en tot moment de tranquil·litat, envers l'equip i l'entorn del club: “No recordo l'última vegada que vam perdre dos partits seguits. Ningú va dir que seria fàcil. Ara cal recordar d'on venim, l'escenari que hi ha i que hi ha hagut anteriorment. No tindrem sempre tan poca eficàcia, i és que, fent el que estem fent fins ara i competint així, estic segur que no perdrem tres partits seguits”, explica Machín, que ja pensa en el següent matx sense mirar els marges amb els perseguidors: “No hem de mirar enrere ni els avantatges que tenim amb els rivals. Ara hem de recuperar bé i afrontar de la millor manera el partit contra el Rayo.”

L'EFECTIVITAT

“Hem entrat bé en el partit, però n'han tingut prou amb cinc minuts de lluïdesa”

OPTIMISTA

“No tindrem sempre tan poca eficàcia. Jugant així no perdrem un tercer partit”

TRANQUIL·LITAT

“Hem fet un partit digne i marxo força content per les sensacions mostrades”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)