2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

El somni continua ben viu

2a divisió B. El Lleida encadena el vuitè triomf a casa en un partit boig que es complica a si mateix després del 2-0 i s'apropa al quart classificat

lleida 2 mallorca b 1

LLEIDA ESPORTIU:Álvaro Campos, Òscar Rubio, Arnau, Mikel Fernández, Andriu, Noel (Cristian Gómez, 58'), Casares (Crhistian Alfonso, 72'), Albisua, Nierga, Miki Muñoz i Cristian Fernández (Doncel, 51').MALLORCA B:Valens, Sastre, Pol, Raúl, Antoine, Baba, Cortés (Ángel Sánchez, 56'), Serrano, Caye, Cedric (Borja, 45') i James (One, 32').GOLS:1-0 (53') Mikel Fernández. 2-0 (58') Nierga. 2-1 (74') Serrano.ÀRBITRE:Galech Apezteguía.T.G.:als locals Noel, Miki Muñoz i Álvaro Campos; i als visitants Raúl, Ángel Sánchez, Baba, Serrano, James i Rodado.T.V.:al local Albisua (73'), directa, i al visitant Antoine (26'), doble amonestació.PÚBLIC:uns 850 espectadors.

El Lleida pot continuar somiant en el play-off amb arguments després d'encadenar la vuitena victòria al Camp d'Esports. Val a dir, això sí, que si vol jugar la fase d'ascens, que ara cau un pèl més a prop que fa una jornada, haurà de canviar unes quantes coses, començant per la consistència. I és que ahir va guanyar patint moltíssim tot i situar-se 2-0 i tenir un home més. Albisua, però, va ser expulsat innecessàriament en el minut 73 i el partit es va animar molt, ja que el Mallorca B va escurçar la diferència i va pressionar en el darrer tram. Al final, tot i el sofriment, els tres punts es van quedar a casa.

En el primer temps el Lleida va dominar contra un Mallorca B que amb prou feines s'acostava a l'àrea d'Álvaro Campos i que es va veure penalitzat per l'expulsió d'Antoine en el minut 26. Tot i el domini, d'ocasions, n'hi va haver ben poques, i els gols no van arribar fins al segon temps. El conjunt blau va colpejar doblement el filial vermell en dues accions a pilota aturada. En el 53, Mikel Fernández va rematar sol a la xarxa un córner i, cinc minuts després, Nierga va encarrilar el triomf aprofitant un mal refús defensiu. El context era immillorable, però llavors Albisua va ser expulsat (73') i el matx es va reanimar, ja que Serrano va aprofitar la falta de la vermella per fer el 2-1.Va arribar el sofriment i el Mallorca va tenir l'empat a tocar. Només Álvaro Campos, que va aturar un penal a Caye, el va evitar.

ELS VESTIDORS

El millor és la victòria, però no m'ha agradat gens com hem acabat gestionant el partit
Gustavo Siviero
ENTRENADOR DEL LLEIDA
Si haguéssim estat en igualtat numèrica tot el partit, tot hauria estat molt més igualat
Pepe Gálvez
entrenador del mallorca b
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)