3a divisió FEF

La Jonquera no aixeca el cap

Enfonsats. L'equip d'Axel Vizuete encadena la sisena derrota seguida i continua a tocar del descens. Un doblet de Sergi Moreno va decidir

castelldefels 2 la jonquera 0

CASTELLDEFELS:Manu Martín; Juanito, Marc Martínez, Javi Calvo, Javi Morales, Alegre, Joan Inés, Jaume, Toti (Jorge Sánchez, 66'), Bauli (Sergi Cabré, 83') i Sergi Moreno.LA JONQUERA:Toni Montero; Pau Bonmatí, Mamau, Iván Ruiz, Bena, Brice, Tidian (Óscar Molina, 76'), Fran Pérez (Marc Vilà, 66'), Joan Pons, Juanpi i Aleix Feixas (Ismael, 53').GOLS:1-0 (60') Sergi Moreno. 2-0 (83') Sergi Moreno.ÀRBITRE:Carrillo Vílchez.T.G.:als locals Javi Calvo, i Marc Martínez.T.V.:Cap.

Sisena derrota consecutiva de la Jonquera, que no aixeca el cap i continua a un sol punt de la zona de descens a primera catalana. El conjunt dirigit per Axel Vizuete va caure derrotat per 2-0 al camp del fins ahir cuer, el Castelldefels, en un partit que va decidir un doblet de Sergi Moreno en la segona part.

La imperiosa necessitat de puntuar d'ambdós equips es va posar de manifest en el primers 45 minuts, que van estar marcats per la lluita en la zona ampla i el sacrifici defensiu, en detriment del futbol vistós i de les ocasions clares de gol. Tot i així, el local Jaume va posar a prova el porter Toni Montero amb un potent xut (31'), mentre que una falta del fronterer Bena va sortir fora, fregant el pal (32').

En la represa, el joc es va animar i el partit es va obrir. L'entrada al camp del davanter de la Jonquera Ismael es va notar des de bon principi, amb una ocasió clara pocs segons després d'entrar (53'), una situació que, paradoxalment, va ser el preludi de l'1-0, materialitzat per Sergi Moreno (60'). El jugador del Castelldefels va controlar una magnífica passada de Bauli i va definir amb un toc suau. En l'acció posterior el mateix Isma es va quedar a les portes de l'empat, però va topar amb un atent Manu Martín, en un tram de partit en què la Jonquera es va estirar tot buscant la igualada. El Castelldefels estava seriós defensivament, sense concedir errades i gestionant l'avantatge, amb el porter Manu que també ajudava amb les seves aturades, com una en un llançament de falta de Marc Vilà. Els locals, a més, van poder ampliar diferències gràcies a un altre gol de Sergi Moreno (83'), que va tornar a aprofitar una assistència de Bauli. I així es va acabar el partit, amb el Castelldefels que va sumar una victòria vital que el treu de la cua de la classificació i del descens amb la Jonquera que continua en caiguda lliure i amb l'aigua al coll.

El conjunt fronterer tindrà un dur compromís el cap de setmana que ve en la visita al camp del Peralada (diumenge a les 17 h), segon classificat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)