Girona

“Estic convençut que la cosa acabarà bé”

Quique Cárcel Director esportiu del Girona

Ja havia manifestat Pablo Machín la tranquil·litat i la satisfacció per les sensacions mostrades pel Girona, malgrat la derrota a Oviedo, i ahir hi va insistir el director esportiu. “Potser vam fer la millor primera part fora de casa, i això després de perdre contra el Cadis, que podies pensar si t'entrarien dubtes”, exposava Quique Cárcel, que va ser al Carlos Tartiere juntament amb el president, Delfí Geli. “En aquests dos partits, hem fet una part molt superior al rival. I en l'altra tampoc hem estat pitjor, però no hem estat tan eficaços”, apuntava Cárcel. “L'equip no fa la sensació d'haver catxat en joc, sinó més aviat al revés. Fa bon joc i crea ocasions, ara amb menys efectivitat.” És per això que el màxim responsable de la parcel·la esportiva està tranquil: “Em preocuparia més veure l'equip amb dubtes o que no està bé. I no és així. Em dona molta seguretat el fet que l'equip ho té clar i que hi ha molta plantilla. Hem de ser positius.”

Cárcel admet que hauran de gestionar el moment després de dues derrotes seguides, però amb calma. “No ens havia passat fins ara, i arriba en un moment en què semblava que l'objectiu era molt proper, però s'hi ha de saber conviure. El camí serà difícil, però jo crec en l'equip i estic convençut que la cosa acabarà bé. És obvi que no podem pensar que l'avantatge ja és suficient, sinó que s'ha de continuar fent feina i guanyant partits”, va sentenciar.

“L'equip no fa la sensació d'haver catxat. Fa bon joc i ocasions, amb menys efectivitat”
“El camí és difícil però l'equip ho té clar. Preocuparia més veure'l amb dubtes”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)