2a divisió FEF

Es mantenen fora del descens

Llagostera. Els gironins tenen ara dos punts de marge respecte de la zona vermella, una situació gens tranquil·la

Tal com van les coses fa la sensació que el Llagostera haurà de patir fins al final de temporada en la lluita per la permanència. El conjunt dirigit per Oriol Alsina va empatar dissabte passat contra el Sabadell a casa (1-1), un resultat que deixa els llagosterencs quinzens amb 34 punts quan només queden set partits per al final del campionat. El punt contra els arlequinats, però, sumat a la resta de resultats de la jornada, permet als gironins ampliar d'un a dos punts el marge respecte de la part perillosa de la taula, és a dir, la plaça de promoció de descens (16è) i la zona de descens directe a tercera divisió. Tot i així, la situació no permet que el Llagostera es relaxi gens ni mica, i menys tenint en compte l'exigent calendari que espera l'equip gironí fins a final de temporada. És per això que el Llagostera tindrà dissabte que ve una nova final contra el Llevant B (a les 17.30 h), en el que serà el segon partit consecutiu dels blaugrana a Palamós. Es tracta d'un rival directe, ja que el filial granota és el penúltim classificat amb 30 punts.

Recuperar forces

Després del partit contra el Sabadell el Llagostera va donar dos dies de festa seguits a la plantilla per tal de recuperar energies, tant pel que fa a l'aspecte físic com a l'anímic. Serà demà quan l'equip dirigit per Oriol Alsina tornarà a l'activitat amb un entrenament al Josep Pla i Arbonès de Palafrugell, que servirà per començar a preparar el pròxim enfrontament contra el Llevant B. En aquest sentit, el conjunt gironí està molt pendent de recuperar efectius, ja que té diferents jugadors amb problemes físics. És el cas d'homes com Pablo Sánchez, Álex Colorado i Pitu Comadevall, baixes en la passada jornada.

SENSE MARGE

El Llagostera tindrà dissabte una nova ‘final' a Palamós contra el Llevant B (19è)

MALS NÚMEROS

1
victòria
en els últims 8 partits del Llagostera. Dissabte va empatar a casa amb el Sabadell (1-1)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)