futbol català

3a divisió

Un pas de gegant endavant

Candidatura confirmada. El Sant Andreu s'aferma en la quarta plaça després de vèncer un Manlleu consistent amb un gol de penal en el minut 88. Els osonencs continuen encallats a baix

sant andreu 2 manlleu 1

SANT ANDREU:Segovia, Llamas, Juanma, Carroza, David López, Jorge, Dani Guerrero, Arjona (Montejo, 93'), Luismi, Juanan (Maru, 77') i Sekou (David Toro, 76').MANLLEU:Aroca, Ot, Dan, Canal, Mate, Manu, Seuma, Cristian (Abde, 80'), Freddy, Aumatell i Martí (Balagué, 34').GOLS:1-0 (36') Arjona. 1-1 (45') Seuma, de penal. 2-1 (88') Luismi, de penal.ÀRBITRE:Martín Varas.T.G.:Als locals Juanan i Guerrero; i als visitants Mate, Canal, Seuma, Freddy i Aumatell.T.V.:Al visitant Manu (87'), directa.PÚBLIC:Uns 1.000 espectadors.

El Sant Andreu va sumar tres punts importantíssims, que el consoliden en la zona de promoció, i que li permeten fins i tot acostar-se a la tercera posició ocupada ara pel Vilafranca. Els barcelonins van imposar-se en un partit que van tirar endavant amb moltes més dificultats de les que indica la classificació dels dos equips. Contra un rival que defensivament va posar molts problemes als andreuencs, un penal sobre Arjona transformat per Luismi a dos minuts del final va permetre que els tres punts es quedessin al Narcís Sala, i van condemnar un Manlleu que continua en serioses dificultats.

El bloc visitant va sorprendre d'inici amb una aproximació de Martí Soler que va poder treure Segovia, però a poc a poc el Sant Andreu va començar a fer-se clar dominador de la pilota, tot i que en atac es va mostrar mancat d'idees. El màxim perill el va crear a pilota aturada. El seu primer xut entre els tres pals va ser el gol, i va arribar en el minut 36, quan Arjona va aprofitar una bona passada en llarg de Llamas, i una sortida no gaire afortunada d'Aroca, per superar-lo amb un toc suau des de fora de l'àrea.

Semblava que el Sant Andreu començava a encarar bé el partit, però uns minuts finals del primer temps amb diferents errors defensius li va acabar costant l'empat. Primer Balagué, va veure com Segovia tornava a salvar el Sant Andreu, però en el córner posterior la pilota va acabar tocant a les mans de Juanma i va arribar un penal que Seuma no va desaprofitar.

La segona part va ser gairebé un monòleg del Sant Andreu, que tot i controlar la pilota continuava mancat d'inspiració. Els de casa generaven perill a pilota aturada. Va ser així com Carroza va tenir dues ocasions immillorables (en el 69 i el 77), però primer va rematar desviat i després el porter va treure el seu cop de cap.

El gol, tot i això, va arribar en el minut 88, quan Arjona va ser objecte de penal. Luismi va assumir la responsabilitat i no va fallar, ja que va aconseguir un gol que val tres punts d'or.

Aquesta ha estat una de les victòries més importants de la temporada, el partit no era fàcil
Mikel Azparren
ENTRENADOR DEL SANT ANDREU
Perdre al final, i de penal, fa mal. Fins llavors hem defensat bé i els hem creat molts problemes