futbol català

3a divisió

El lideratge es manté amb èpica

En el 86'. L'Olot guanya al camp del Granollers, tot i fer un partit gris, gràcies a un gol de Kike Sánchez al final

granollers 0 olot 1

GRANOLLERS:Santaló, Fran Fuentes, Valls, Jaume, Javi González, Joel Brey, Español, Ricky, Carlos Cano (Alejandro, 77'), Cristian (Héctor, 66') i Carrillo (Javi Sánchez, 80').OLOT:Ginard, Blázquez (Kike Sánchez, 76'), Jose, Escudero, Micaló, Roger Vidal, Héctor Simón, Èric Vilanova (Alfredo, 60'), Dembo, Sergio Álvarez (Uri Santos, 60') i Marc Mas.GOLS:0-1 (86') Kike Sánchez.ÀRBITRE:Romero Freixas.T.G.:als locals Carlos Cano, Jaume i Santaló; i als visitants Escudero, Èric Vilanova i Jose.T.V.:al local Ricky (63'), per doble amonestació.PÚBLIC:Uns 300 espectadors.

L'Olot no va fer un partit brillant ahir a Granollers, ni tampoc va ser clarament superior al seu rival, però el que sí que va fer va ser retrobar-se amb la victòria. Va ser patint, i molt, però després d'haver encadenat dues derrotes era més important el què que no pas el com. I és que la victòria d'ahir dels garrotxins va arribar per la mínima (0-1) i gràcies a un gol de Kike Sánchez a plaer, després d'un rebot, en l'única ocasió clara que els de Ramon Calderé van tenir en tot el partit.

L'Olot ja sabia que no seria un partit fàcil, perquè el camp del Granollers és un dels ossos d'aquesta temporada, i ho va comprovar des del primer moment. Els vallesans, amb una feina espectacular a l'hora de defensar, van anul·lar pràcticament del tot l'Olot. I és que, tot i que els olotins van tenir la pilota, no van ser capaços de generar perill i en tota la primera part no van xutar a porteria. El Granollers, amb una pressió molt avançada, va tenir el partit controlat en tot moment, i fins i tot va estar a punt d'avançar-se just abans d'arribar al descans amb una bona rematada d'Español que va aturar Ginard.

En la segona part, l'Olot va intentar fer un pas endavant, però va seguir sense trobar la manera de generar perill. La falta de profunditat va ser una llosa constant en l'atac olotí i el Granollers va controlar totes les arribades dels de Ramon Calderé. Ni l'expulsió de Ricky, que va veure la segona targeta groga en el minut 63, va aclarir les idees a l'Olot. Amb deu, el Granollers va passar a donar per bo l'empat i va renunciar a intentar grans coses en atac. En defensa, però, els vallesans van seguir igual de sòlids, i no van concedir pràcticament cap ocasió a l'Olot.

Tot i les dificultats que passava, en el tram final la sort va somriure a l'Olot (també la va buscar). Un xut d'Uri Santos, el primer a porteria de l'Olot en tot el partit, el va aturar Santaló, però va deixar la pilota morta perquè Kike Sánchez, el més murri, fes el 0-1, que donava a l'Olot tres punts d'or i el manté en el lideratge.

Aquest triomf té un valor anímic després de dues derrotes. És un camp complicat, amb un rival molt intens i agressiu a nivell defensiu
Ara vull guanyar, m'és igual la manera. El romanticisme és molt bonic, però ara vull victòries
Ramon Calderé
entrenador de l'olot

Kike Sánchez es reivindica

La lluita per aconseguir un lloc en l'onze titular de l'Olot aquesta temporada és ferotge a causa de la gran plantilla de què disposa l'equip garrotxí, però si la competitivitat destaca en una posició del terreny de joc per sobre de les altres és en l'extrem. Amb Èric Vilanova reconvertit a una de les bandes, només hi ha lloc a l'onze per a un extrem pur. Tito Malagón, que va arribar al mercat d'hivern, Dembo i Kike Sánchez són, a priori, els tres candidats a entrar en l'onze i l'extrem de l'Escala ha hagut de veure com es quedava fora en els últims tres partits, en què el tècnic ha apostat per Dembo. A més, en l'últim partit que va jugar de titular, al camp de la Muntanyesa, Kike va ser substituït al descans. Amb el gol d'ahir, el segon de la temporada, l'extrem es reivindica i guanya números per tornar a l'onze en les properes jornades.