Territorial

El Llagostera B no en fa prou

1a catalana. Segon empat seguit del filial llagosterenc, que no supera el Manresa a casa i queda a set punts dels dos primers llocs de la taula

llagostera B 0 manresa 0

LLAGOSTERA B:Dani Castilla, Pol Tarrenchs, Maynau, Pol Gómez, Eloi Zamorano, Gelmà, Alexis, Maymí (Pere Espuña, 43'), Marçal (Martínez, 70'), Óscar Almendros (Carlos, 58') i Henry (Pol Mitjà, 83').MANRESA:Roman, Jhonny (Clop, 70'), Agus, Solernou, Bernat, Alejandro Espinoza, Brian, Javi López (Samy, 58'), Lucho (Leandro, 81'), Moha i Sergi Soler (Enric Soriano, 88').ÀRBITRE:Alegre López.T.G.:Als locals Dani Castilla i Gelmà; i als visitants Alejandro Espinoza, Soler i Samy.T.V.:Cap.

Empat sense gols del Llagostera B contra el Manresa en un partit igualat i sense gaires ocasions al municipal llagosterenc. Va ser el segon empat consecutiu del filial blaugrana, que ara és quart amb 44 punts, i queda a set de les dues primeres posicions de la taula.

La primera meitat va ser molt poc vistosa, sense pràcticament oportunitats per a cap dels dos equips. El Llagostera B ho va intentar mitjançant diversos contraatacs, però sempre va errar en l'última passada, mentre que el Manresa tampoc va estar gaire fi de cara a porteria i es dedicava a pressionar molt amunt el rival, dificultant la sortida de la pilota dels locals.

Després de la represa el partit es va animar, amb el Manresa fent un pal i el Llagostera B disposant d'una ocasió claríssima d'Henry, que no va saber definir en un un contra un davant del porter Carrillo.

En el tram final del partit tots dos equips van poder-se avançar en el marcador, però ni el visitant Espinoza ni el llagosterenc Maynau van estar prou precisos en les seves rematades. Al final, repartiment de punts en un duel molt igualat en tot els aspectes del joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)