Victòria de prestigi

Candidat. El Palamós guanya a casa contra el Vilafranca (3-1) en un dels millors partits del curs i es guanya el dret a somiar en la fase d'ascens en el tram final de temporada

palamós 3 vilafranca 1

PALAMÓS:Manzano, Sergio García, Cano, Akrong, Subi; Cornellà, Barrera (Serramitja, 71'), Herrera, Agi; Bonaventura (Àlex Cano, 79') i Jaume Duran (Iván Garcia, 60').VILAFRANCA:Kilian, Russo, Fontanils, Medina, Via; Boira (Josep vDiez, 79'), Guti (Durán, 71'), Óscar (Josu, 69'), Aday; Oribe i Triguero.GOLS:0-1 (16') Jordi Oribe. 1-1 (45') Barrera. 2-1 (62') Agi. 3-1 (82') Serramitja.ÀRBITRE:Moreno Villaècija.T.G:als locals Cano, Bonaventura, Barrera i Akrong; i als visitants Josep Díez i Fontanils..PÚBLIC:uns 300 espectadors al municipal de la Costa Brava.

Ja fa setmanes que el Palamós està a prop de les quatre primeres posicions, però ahir va tornar a presentar candidatura a lluitar per aquests llocs de privilegi superant el tercer classificat, el Vilafranca, en el millor partit a casa de la temporada. El degà, sense complexos i amb ganes de gaudir, es va saber refer d'un gol inicial de Jordi Oribe empatant just abans del descans i rematant el partit en una extraordinària segona part.

Les dues primeres ocasions van ser dels de Mármol. Primer un xut desviat de Cornellà des de la frontal (6') i després una rematada de Barrera que va tocar l'exterior de la xarxa (12'). El partit feia bona pinta, però en la primera arribada del Vilafranca va arribar el 0-1. Un xut d'Éric Via el va refusar Manzano, la pilota va tocar el pal i el rebot va anar a parar a Jordi Oribe, que va marcar el 0-1 a plaer. Amb el resultat en contra, el Palamós va tornar a generar ocasions. Agi ho va provar amb un xut que va sortir fregant el pal (29') i Barrera va rematar amb el cap un córner, però la pilota va sortir fora (32'). El premi a la insistència va arribar just abans del descans, quan Barrera va rematar amb el cap una bona centrada i va fer el gol de l'empat.

Amb la moral ben alta després del gol en el minut 45, la segona part va ser del Palamós, tot i que primer Manzano va haver d'evitar el gol visitant en un gran xut de Via. Agi, culminant una gran jugada individual, va capgirar el resultat fent el 2-1 i ja en el tram final i amb els visitants buscant l'empat a la desesperada Serramitja va forçar un penal de Josep Díez que ell mateix va transformar en el 3-1 definitiu (82').

Ha estat dels partits més complets que hem fet aquest curs. El gol i alguna aturada de Manzano han estat clau
Estem virtualment salvats i ara la gent és lliure de somiar. Volem quedar com més amunt millor