Reus

Oportunitats d'or perdudes

Reus. L'equip roig-i-negre, un dels quatre amb més penals a favor, és el que pitjor percentatge d'encert té en la categoria. N'ha xutat set i n'ha fallat quatre, que li haurien donat cinc punts més

Tot i que el principal dèficit del Reus és la producció ofensiva, que el fa ser el segon equip menys golejador de segona A, és un dels quatre amb més penals a favor: set. El Reus, però, no ho ha sabut esprémer i, necessitat com està d'encert en atac, només n'ha transformat tres. L'última errada, la de diumenge contra l'UCAM en un partit que va dominar i en què va tenir ocasions, però que va finalitzar amb 0-0. Ricardo Vaz va haver de repetir el llançament que havia transformat perquè Folch va entrar a l'àrea abans d'hora i, en la segona, va xutar alt. Si el Reus hagués transformat els penals errats –a més del de diumenge, contra el Girona (1-2), el Mallorca (1-1) i l'Almeria (1-0), tots a casa–, ara tindria cinc punts més. Estaria a dos de la zona de fase d'ascens i en tindria dotze més que el primer equip en plaça de descens a segona B.

El tècnic, Natxo González, lamenta que el seu equip, que no va folgat en l'aspecte golejador, no aprofiti oportunitats tan clares com els penals i assegura que “són situacions individuals que no es poden controlar”. A Edgar Badia l'estranya el percentatge de desencert, ja que recorda que la temporada passada no en fallaven i que tenen bons llançadors que en els entrenaments mostren un nivell molt alt. Un dels que ha fallat un penal, Miramón, admet que el xutador ho passa malament després, i està convençut que el proper que tinguin el marcaran.

gol
Getafe-Reus (1-1). El davanter va avançar el seu equip en el minut 58, però els locals van empatar poca estona després.
J. 18 Jorge Díaz
gol
Sevilla Atlético-Reus (0-1). L'extrem va donar el triomf als roig-i-negres en el minut 66.
J. 21 Jorge Díaz
fallat
Reus-Almeria (1-0). L'errada es va produir en el minut 77, ja amb el marcador a favor dels locals. L'uruguaià va xutar alt.
J. 22 Miramón
fallat
Reus-Mallorca (1-1). L'aragonès va fallar el penal en el minut 5, encara amb 0-0 en el marcador. Cabrero va aturar el llançament.
J. 24 Edgar
gol
Reus-Getafe (1-1). Els madrilenys s'havien avançat, i Edgar Hernández va empatar en el minut 69.
J. 29 Edgar
fallat
Reus-Girona (1-2). El davanter de Gavà va perdonar l'empat xutant la pilota per sobre del travesser en el minut 92.
J. 31 Ricardo
fallat
Reus-UCAM (0-0). Havia marcat, però el portuguès va haver de repetir el llançament i en la segona va xutar alt (33').
Són situacions individuals que no es poden controlar. Sí, a més, quan marquem ens el fan repetir...
Natxo González
entrenador del reus
No sé perquè fallem tants penals. L'any passat ho dominàvem, i tenim bons llançadors que ho treballen i estan en un gran nivell