2a divisió FEF

Mai no és massa tard

L'estrena. El lateral dret Carlos Albarrán, reconvertit a interior, va fer contra el Sabadell el seu primer gol amb la samarreta del Llagostera. Amb més protagonisme, el defensa aporta equilibri

El Llagostera va empatar en el darrer partit de lliga contra el Sabadell (1-1). Els gironins van deixar escapar una oportunitat d'or per atrapar i superar els arlequinats i escapar-se, de retruc, fins a quatre punts del descens, ja amb els resultats dels rivals directes finalitzats –actualment tenen dos punts de marge respecte a la plaça de promoció de permanència i el descens directe.

El partit contra el Sabadell al Palamós-Costa Brava va deixar un protagonista al bàndol gironí. Carlos Albarrán va fer la diana que avançava momentàniament el Llagostera, la primera que aconsegueix vestint la samarreta blaugrana des que va arribar l'estiu passat. El de Badalona va aprofitar una bona centrada de Raúl Fuster per sorprendre Ezkieta al pal curt gràcies a un xut fort i sec: “Ho he celebrat amb moltes ganes, ja que era un gol important, ens avançàvem, però desgraciadament no hem pogut guanyar”, va comentar Albarrán a la conclusió del partit entre els llagosterencs i els vallesans.

Albarrán no va poder gaudir al màxim de la diana, i és que la victòria era una necessitat imperiosa per als seus companys: “Això s'acaba i com abans lliguem l'objectiu, molt millor. Ja pensem en el Llevant B, un partit que sí que no es pot escapar de cap manera, ja que tornem a jugar com a locals”, va afegir el lateral dret reconvertit en els darrers partits a interior, al davant de Javi Chica, el nou lateral indiscutible. L'exjugador del Prat aporta equilibri defensiu a l'esquema tàctic i ja ha participat en la nova posició en cinc dels darrers sis partits: “Em sento bé a la posició d'interior. Hi estic còmode i m'agrada, m'he trobat amb el gol, però, sobretot, intento aportar el màxim i ajudar l'equip”, va sentenciar Albarrán.

EL PROTAGONISTA

Ja pensem en el Llevant B, un partit que no es pot escapar de cap manera. Tornem a jugar a casa i com abans lliguem l'objectiu, millor

DE MENYS A MÉS

Em sento bé a la posició d'interior. Hi estic còmode i m'agrada; sobretot, intento ajudar
Carlos Albarrán
lateral dret del llagostera
Després d'estar vuit partits inèdit, Albarrán suma 313 minuts en els últims cinc partits

Amb el Llevant B en l'horitzó

El Llagostera tornarà a afrontar un nou duel com a local dissabte a les 17.30 h. L'equip dirigit per Oriol Alsina no pot deixar escapar més punts al Palamós-Costa Brava si no es vol complicar encara més la permanència. El filial de l'equip granota arribarà a terres gironines en la penúltima posició de la taula, amb 30 punts, quatre menys que els llagosterencs –quinzens, amb 34–. Sumar els tres punts contra els valencians permetria als blaugrana agafar un marge imprescindible i fer un pas endavant cap al màxim objectiu. Després d'empatar contra el Sabadell, també a casa, el Llagostera no pot tornar a ensopegar. El Llevant B ha sumat sis punts dels darrers quinze possibles i en l'última jornada va perdre a casa contra l'Atlètic Saguntino (0-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)