3a divisió FEF

El final de dues etapes

3a divisió. Àxel Vizuete dimiteix a la Jonquera després de perdre sis dels últims set partits i el Júpiter anuncia que Juanjo García deixarà d'entrenar el primer equip a final de temporada

Àxel Vizuete va deixar de ser ahir l'entrenador de la Jonquera. El tècnic va presentar la dimissió pels mals resultats –ha perdut sis dels últims set partits–, que han deixat l'equip a només un punt de la zona de descens, una situació gens agradable quan només queden set jornades per al final. També hi haurà canvis al Júpiter, però aquests seran a final de temporada. El club grisgrana va anunciar que el tècnic, Juanjo García, no seguirà dirigint el primer equip la campanya vinent.

A la Jonquera, la decisió de Vizuete va ser tant meditada com dolorosa, però el tècnic considera que és el millor per intentar que l'equip revifi en el tram final de la lliga. “La decisió la prenc per un cúmul de coses que m'han anat desgastant i desil·lusionant, i després del partit contra el Castelldefels vaig decidir dir a la junta directiva que plegava, perquè feia dies que jo no era el mateix i a mi m'agrada fer les coses amb energia”, diu Vizuete, que va ser el tècnic de l'ascens i que creu que la Jonquera encara és a temps de salvar la categoria. Ara, el club busca substitut, amb Nacho Castro com a primera opció. El tècnic, que va deixar el Farners al febrer per motius personals, també havia dirigit anteriorment el Peralada i el Girona B i coneix el gruix de la plantilla. Club i tècnic es van reunir ahir i en les pròximes hores se sabrà si hi ha entesa.

S'acaba una llarga etapa

Al Júpiter, la notícia de l'adeu de Juanjo García va arribar després de la derrota contra la Muntanyesa, tot i que ja era una decisió pactada. Així ho explicava el president, Joan Rión. “Ja feia uns dies que ho havíem parlat i vam decidir que, passés el que passés a Nou Barris, ho anunciaríem ara”, diu el màxim dirigent, que explica el perquè de la decisió, més enllà dels mals resultats, ja que l'equip és penúltim: “Així podrem planificar millor amb vista al futur, tant nosaltres com en Juanjo.” Amb tot, es posarà fi a una etapa de vuit temporades al Júpiter, si bé Rión explica que Juanjo García continuarà com a coordinador del futbol de base del club mentre ho vulgui.

LA FRASE

Han estat un cúmul de coses que m'han anat desgastant i desil·lusionant
Àxel Vizuete
EXENTRENADOR DE LA JONQUERA

LA FRASE

La decisió ja estava presa fa uns dies i ho hem anunciat ja per treballar amb temps amb vista al futur
Joan Rión
PRESIDENT DEL JÚPITER
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)