Reus

Edgar Badia, renovat dues temporades

Reus. El club roig-i-negre allarga el contracte del porter, una de les sensacions del curs, amb una clàusula de rescissió d'1 milió d'euros

El Reus té entre mans renovacions difícils, les dels jugadors importants de l'ascens i que, malgrat debutar a segona A, s'han revalorat. La d'Edgar Badia, “la més complicada”, segons paraules del màxim accionista, Joan Oliver, s'ha tancat, i ahir es va presentar l'acord: el porter barceloní allarga el contracte amb el Reus per dues temporades, amb una tercera d'opcional en cas d'ascens a primera i una clàusula de rescissió d'1 milió d'euros. És una quantitat que poden assumir molts clubs de primera, de manera que no seria estrany que Edgar Badia, que té pretendents de nivell perquè està fent una gran campanya –molt regular, decisiu en moments puntuals i amb estadístiques que el situen com un dels porters menys golejats–, canviés d'aires a l'estiu. Això sí, deixaria diners a les arques del Reus. “Estic molt content, la meva prioritat sempre ha estat continuar aquí, meditant-ho en el seu punt just. És el club que va apostar per mi quan venia de no jugar i on he crescut, i hi ha un projecte ambiciós que il·lusiona”, va dir Badia, que va arribar al Reus el gener del 2014. El director esportiu, Sergi Parés, va recordar que, amb 25 anys, té marge de progressió, i que és intel·ligent i està molt adaptat al futbol modern, amb una gran capacitat per jugar amb els peus.

LES FRASES

El Reus va apostar per mi quan venia de no jugar i és on he crescut. Ara hem de continuar creixent
Edgar Badia
porter del reus
És un dia especial. Ha sigut difícil, ha rebut moltes ofertes, però tots ho volíem tirar endavant
Sergi Parés
director esportiu del reus

“Natxo és el tècnic ideal”

Natxo González podria deixar el club al juny –té una oferta del Saragossa–, però Sergi Parés afirma que és “el tècnic ideal” i que els va dir que la seva prioritat és continuar, però que prefereix esperar. Pel que fa als jugadors pendents de renovar, entre els quals hi ha Folch, Benito i Ángel, el club afronta les negociacions, que no són fàcils, “amb tranquil·litat” i sabent que “gràcies al creixement de la marca Reus” que cada cop tenen més opcions en el mercat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)