3a divisió FEF

La Jonquera continua buscant tècnic

Pla B. El club fronterer ha contactat amb diversos entrenadors després de la negativa de Nacho Castro, que era la primera opció

Després de la sobtada dimissió d'Àxel Vizuete dilluns passat, la Jonquera continua buscant un relleu per a la banqueta. La primera opció del club fronterer era Nacho Castro, però l'extècnic del Farners va rebutjar la proposta per motius personals (els mateixos que van fer que deixés els de Santa Coloma al febrer), així que el club va haver d'activar plans alternatius. Ahir van contactar amb diversos entrenadors de la zona, com Francesc Cargol i Edu Vílchez per temptejar la situació, unes negociacions que tampoc van arribar a bon part. És per això que la Jonquera es dona 24 hores més de marge per seguir buscant. Si no, donarà les regnes de l'equip al cos tècnic que acompanyava Àxel Vizuete.

El que sí que té clar el club és que vol tenir la nova estructura tècnica a punt per al partit de diumenge al camp del Peralada (17 h). Serà un duel vital per als fronterers, que estan a un sol punt de la zona de descens després de perdre sis dels últims set partits. Sigui qui sigui el nou tècnic tindrà al davant un difícil repte, i és que a la Jonquera l'espera un calendari d'allò més exigent d'aquí a final de curs, començant per l'anomenat Tourmalet (Peralada, Vilafranca i Olot.

LA NOVA REALITAT

El club es dona un dia més de marge i, si no, donarà les regnes al cos tècnic actual

PARTIT VITAL

La Jonquera espera que el nou tècnic estigui el diumenge a Peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)