Girona

futbol

girona

Longo no acaba l'entrenament i és dubte per dissabte

Alarma. L'italià es va ressentir d'unes molèsties al peu esquerre i no té clara la participació contra el Rayo

Samuele Longo, que va jugar amb aparent normalitat l'últim tram del partit de copa Catalunya contra el Nàstic de dimarts, no va poder completar l'entrenament d'ahir per unes molèsties al peu esquerre. El metge li va fer una primera exploració sobre la gespa de l'annex de Montilivi i l'italià ja no va tornar al terreny de joc, on s'exercitaven els companys –no tots– que no havien jugat a Olot. El pitxitxi del Girona (12 gols en la lliga) tenia un punt d'intens dolor entre el turmell i la planta del peu, i quan va abandonar Montilivi, possiblement en direcció a l'hospital a fer-se proves, anava coix. Tot plegat fa pensar que la seva participació en el duel de dissabte contra el Rayo és com a mínim dubtosa.

Tres més al marge

La sessió dels dimecres sol ser la més exigent de la setmana (i sovint amb ració doble), però ahir no ho va ser. Mitja plantilla –els que van jugar el dia abans contra el Nàstic– va fer la típica recuperació de l'endemà de partit. Els que no van jugar o van fer-ho en la segona part van treballar a l'annex, tot i que hi va haver tres excepcions: els centrals Pedro Alcalá i Juanpe Ramírez i el migcampista Pere Pons, que van fer carrera contínua a la gespa de Montilivi sota la supervisió dels fisioterapeutes. “No passa res. Són les típiques sobrecàrregues i cansament acumulat. Demà [per avui] ja anirem a tope”, va comentar el futbolista gironí.

Bounou ja és a Girona

El porter marroquí, que no va ser ni a Oviedo ni a Olot pels compromisos amb la seva selecció –va jugar dimarts els noranta minuts de l'amistós que el Marroc va guanyar 1-0 contra Tunísia– va arribar ahir a la tarda a Girona i en principi ja s'hauria de quedar integrat a la disciplina blanc-i-vermella fins a final de temporada. Entre partits de copa d'Àfrica (fase prèvia i fase final) i amistosos, Bounou s'ha perdut set enfrontaments de lliga.

Amb vista al partit de dissabte conta el Rayo, Pablo Machín recuperarà el carriler Aday Benítez, que ha quedat net de targetes després de complir al Tartiere el cicle d'amonestacions. El tècnic, en canvi, no podrà disposar encara de Ramalho, que no ha fet del tot net de les seves molèsties musculars. I, a banda de Richy, tampoc de Mojica. Amb el colombià no s'ha volgut forçar la seva reaparició perquè contra el Rayo –el club que l'ha cedit a Montilivi fins a final de curs– no pot jugar afectat per una clàusula imposada des de Vallecas.

SOBRECÀRREGUES

Juanpe, Alcalá i Pere Pons, que no van jugar a Olot, es van exercitar ahir al marge

CONTRA EL RAYO

El Girona recuperarà Aday, però encara no Ramalho ni, per contracte, Mojica

ESTABILITAT

Amb el retorn de Bounou, torna la normalitat a la porteria, ara ja fins a final de curs
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)