3a divisió FEF

futbol català

3a divisió

La Munta posa un límit

3a divisió. Tot i ser el pitjor equip de la segona volta, el conjunt de Nou Barris ha frenat la seva mala ratxa i marca una distància de cinc punts amb l'últim vagó de la taula classificatòria

Adaptar-se a un nou escenari, com ara el de lluitar per la quarta posició a fer-ho per la salvació, sempre costa. Però la Muntanyesa ha reaccionat al perill imminent de caure en una espiral de derrotes que hauria compromès la seva permanència a la tercera divisió. El conjunt de Toni Escudero va guanyar diumenge passat contra el Júpiter, un rival directe, i va establir una distància de cinc punts amb el vagó final de la classificació, compost per cinc equips.

En la jornada 18, la Munta havia signat 26 punts i era setè en la classificació. De llavors ençà, els barcelonins han sumat 10 punts i s'han convertit en el pitjor equip de la segona volta. “Sempre costa adaptar-te a una nova realitat, com la de lluitar per la permanència, però també tenim una plantilla veterana i que sap el que s'ha de fer en situacions d'aquest tipus”, reconeix el central Alberto García, que amb el seu gol diumenge passat va trencar una ratxa de set partits sense aconseguir la victòria (1-0). Aquest canvi d'escenari ha desembocat en la situació actual en la classificació, en què els de Nou Barris estan sis punts per sobre de la zona vermella, a un triomf de la desena posició. “A més, tal com està la zona de descens de segona B, no ens podem refiar perquè poden haver-hi descensos compensats que afectin més enllà del descens”, reconeix Alberto, que mira amb “optimisme” al futur: “La victòria contra el Júpiter a casa va ser molt important perquè hem guanyat confiança després del seguit de partits sense guanyar”, conclou el central.

LES REACCIONS

Guanyant el Júpiter hem agafat confiança després de set partits sense guanyar
Alberto García
central de la muntanyesa
Sempre costa adaptar-te a una nova realitat, però també tenim una plantilla veterana i que sap el que s'ha de fer

El sostre golejador en la seva carrera

Alberto García és tot un veterà en la tercera divisió. Amb aquesta temporada, el central ja acumula set cursos en una categoria en què no ha destacat mai pels seus gols. Diumenge, contra el Júpiter va ser decisiu amb un cop de cap en un servei de banda. “No estic gaire acostumat a fer gols, però sempre que serveixin per sumar és positiu”, admet el central. De fet, amb la diana de diumenge García ha igualat el seu sostre golejador en una temporada, amb tres gols, els que va marcar la temporada 2012/13 a les files del Castelldefels. “M'és igual fer-los jo o no fer-los, l'únic que vull és que l'equip guanyi”, conclou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)