Territorial

L'últim viatge a les Illes previ a la fi d'una brillant temporada

Divisió d'honor juvenil. El Girona visita el Mallorca, segon classificat (16 h). Els d'Àlex Marsal seran jutges de l'última plaça de copa

El juvenil del Girona visita el Mallorca, el segon classificat, avui a les 16 h. L'equip que dirigeix Àlex Marsal afrontarà l'últim desplaçament del curs per jugar contra un dels equips més exigents de la categoria, un conjunt que any rere any acaba la temporada entre els millors equips de la taula.

El conjunt gironí intentarà acabar de la millor manera un curs brillant, i és que, amb la victòria de l'última jornada contra el Sabadell (3-2), junt amb les derrotes del Saragossa i el San Francisco, els blanc-i-vermells es van alçar fins a l'objectiu final, la sisena posició.

El Girona serà jutge de l'última plaça de copa que encara s'ha d'adjudicar entre el Mallorca, segon amb 58 punts; l'Espanyol, tercer amb 56, i la Damm, quart amb 53. Els gironins han esgarrapat punts contra els quatre primers classificats i els mallorquins seran el penúltim repte de la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)