Territorial

El Girona es deixa anar a les Illes

Divisió d'honor juvenil. Els d'Alex Marsal perden clarament (3-0) al camp del Mallorca, el segon classificat, tot i plantar cara durant una hora

mallorca 3 girona 0

MALLORCA:Pocoví, Alpha, Adri (Sureda, 80'), Gayà, Vecina, Gerardo, Reyna, Pablo (Rodri, 75'), Navalón (Víctor, 73'), Alberto (Carrasco, 70') i Alemu.GIRONA:Alberto, Puig (Nacho, 67'), Eloi, Roger (Damià Viader, 60'), Guillem, Pol Blay, Èric Torres, Sergi Caballero (Jose, 63'), Aleix, Llorenç Genesca i Rodrigo (Caste, 67').GOLS:1-0 (59') Pablo. 2-0 (63') Navalón. 3-0 (68') Navalón.ÀRBITRE:Ripoll Solano.T.G.:als locals Navalón i Carrasco; i als visitants Sergi Caballero i Roger.

Hi ha derrotes i derrotes, i la del Girona ahir al camp del Mallorca és tan comprensible com justificable. Els gironins van viatjar a Palma per complir amb el tràmit, conscients que l'objectiu d'acabar el curs en la sisena posició depèn d'ells mateixos, i van topar amb un Mallorca que s'està jugant la seva participació en la copa.

La gran diferència de motivacions entre els dos equips gairebé no es va deixar veure en la primera part. El Girona, molt intens i ben ordenat, va tenir la situació controlada en tot moment. De fet, en els primers quaranta-cinc minuts, no hi va haver cap ocasió clara ni a una banda ni a l'altra.

En la segona part, el Mallorca sí que va sortir amb una marxa més, però el Girona va mantenir la solidesa defensiva fins que Pablo, amb un magistral xut de falta directa, va avançar el Mallorca (1-0, 59'). El gol va deixar tocat els gironins, que van viure un allau ofensiu dels balears durant deu minuts. El punta Navalón no va desaprofitar les arribades a l'àrea i, primer rematant una centrada des de l'esquerra (63') i després fent el mateix amb una centrada des de la dreta (68'), va establir el 3-0 definitiu al marcador, que els d'Alex Marsal haurien pogut maquillar en els últims minuts amb una mica d'encert.