Territorial

Una victòria necessària

1a catalana. El Girona B guanya el Vic (2-0) en un partit que es va decidir pels petits detalls i agafa aire distanciant-se de la zona de descens

GIRONA B 2 vic 0

GIRONA B:Marcel, Genís (Bech, 87'), Juan Sotto, Raúl, Moha, Fou (Hervías, 72'), Pepu Soler (Ferran, 46'), Pol Ros (Isma, 64'), Ronald, Karim i Enrique (Pime, 64').VIC:Reig, Carrascal (Aleix, 71'), David Busquets, Torné, Isma, Roca, Valls, Puigdesens, Gil, Robert Busquets i Ivan (Ratchid, 67').GOLS:1-0 (58') Enrique. 2-0 (90') Ronald.ÀRBITRE:López Jiménez.T.G.:als locals Pepu Soler, Karim, Genís i Fou; i als visitants Carrascal, Isma i Puigdesens.T.V.:al visitant Torné, per doble amonestació (70').PÚBLIC:uns 150 espectadors.

El Girona B necessitava sumar els tres punts contra el Vic com fos per no veure's en la zona de descens i no va fallar (2-0). Tot i que els gironins no van ser tan superiors al rival com en altres partits en què no havien sumat els tres punts, ahir l'encert i l'efectivitat sí que van acompanyar els de Javi Garcia i els van permetre sumar tres punts d'or.

La igualtat va ser la tònica de la primera meitat. Ni els uns ni els altres es van poder fer-se amos del mig del camp i no hi va haver gaires ocasions. El Girona B, però, sí que va estar a punt d'avançar-se en una rematada de cap de Moha que es va estavellar al travesser (8').

En la segona part, els gironins van fer un pas endavant i van arribar més a l'àrea rival, fins que Enrique va aprofitar un embolic dins l'àrea per inaugurar el marcador. El partit ja estava encarrilat i per arrodonir-ho Torné va veure la segona groga i va deixar el Vic amb deu. Amb un jugador més i amb els osonencs llançats a l'atac a la recerca de l'empat, va arribar la sentència a les acaballes. Ronald, amb un xut des de fora de l'àrea, va fer el 2-0 que assegurava un triomf que pot valer més de tres punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)