3a divisió FEF

Tres mons diferents

3a div. El Peralada intentarà aprofitar l'empat de l'Olot per situar-se líder; el Palamós, seguir lluitant pel ‘play-off', i la Jonquera, allunyar-se del descens

El gruix de partits de la jornada 33 de tercera divisió es disputaran avui. Pel que fa als representants gironins de la categoria, en queden tres per jugar, el Peralada, el Palamós i la Jonquera, tres equips que tenen objectius totalment diferents.

A totes

El Peralada intentarà aprofitar l'ensopegada de l'Olot al camp del Sabadell B per enfilar-se fins a la primera posició. Els peraladencs jugaran a Castelldefels (12 h) el primer de dos partits consecutius a domicili amb l'esperança de seguir pressionant el líder amb un triomf. Per això, l'equip dirigit per Arnau Sala haurà de superar un equip que, tot i estar en la zona perillosa de la taula com a setzè classificat, enllaça dues victòries, l'última al camp del Figueres (0-1). “Si volem quedar primers hem de seguir guanyant, abans del partit contra l'Olot ens queden dos duels molt importants a camp contrari. Contra el Castelldefels segur que serà molt difícil, venen de fer bons resultats i arriben al tram decisiu del curs en el seu millor moment. A l'hivern s'han reforçat molt bé i tenen un gran atac, però nosaltres també estem a dalt per alguna cosa, i volem tornar amb els tres punts”, comenta l'entrenador del Peralada, que tindrà moltes baixes: Carbó (sancionat) i Draman, Gianni, Coro, Nacho Ruiz i Víctor Alonso (lesionats).

Lluitar fins al final

El Palamós rep el Manlleu (17 h) disposat a enllaçar la quarta victòria seguida a casa. Els palamosins, setens amb 45 punts, encara tenen possibilitats matemàtiques d'arribar a la zona de promoció d'ascens, tot i que ara com ara sembla una opció complicada (la quarta posició la tenen a set punts). Tot i així, el degà té l'aspiració de competir fins al final i intentar acabar tan amunt com sigui possible en la taula. “Tenim un oportunitat d'or de segellar la permanència, però si guanyem continuarem alimentant el somni de poder jugar el play-off. La situació del Manlleu en la taula el fa ser un equip molt perillós, i a més sempre competeix bé”, explica el tècnic Joan Mármol, que no podrà disposar d'Àlex Cano i té el dubte de David Cano.

Allunyar-se de les brases

Finalment, la Jonquera rebrà la visita del Vilafranca (12.30 h), tercer classificat i un dels equips més en forma. El conjunt fronterer intentarà fer revertir la seva particular mala ratxa de set derrotes en els últims vuit partits en el que serà el segon partit amb Vincenzo Galli a la banqueta. “Veus els números del Vilafranca i et poses les mans al cap, però hem de creure en nosaltres. Els partits a casa són importants i estic segur que amb el suport de l'afició ho tirarem endavant”, diu el tècnic italià, que tindrà les baixes dels sancionats Tidiane i Pau Bonmatí i del lesionat Joan Pujol.

LA PRÈVIA

Si volem quedar primers hem de seguir guanyant, però serà un partit molt difícil
Arnau Sala
entrenador del peralada

PERALADA

Podem segellar la permanència, però si guanyem seguirem alimentant el somni del ‘play-off'
Joan Mármol
entrenador del palamós

PALAMÓS

Veus els números del Vilafranca i et poses les mans al cap, però hem de creure en nosaltres
Vincenzo Galli
entrenador de la jonquera

LA JONQUERA

Els peraladencs volen un triomf a Castelldefels (12 h) per alçar-se amb el lideratge
El degà rep el Manlleu (17 h) disposat a enllaçar la quarta victòria a casa
Els de Galli volen capgirar la mala dinàmica contra el 3r, el Vilafranca (12.30 h)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)