Tres punts per continuar somiant

3a divisió. Els de Joan Mármol superen el Manlleu (3-1) i queden a només cinc punts del quart classificat

palamós 3 manlleu 1

PALAMÓS:Manzano, Sergio García, Cano, Akrong, Subi; Cornellà, Ayala (Agi, 30'), Iván Garcia (Barrera, 56'), Jaume Duran; i Serramitja (Medina, 64') i Bonaventura.MANLLEU:Aroca, Mate, Canal (Dan Coll, 38'), Iván Fernández, Aumatell; Seuma, Cristian (Trulls, 46'), Manu, Fredy, Marc Garcia i Pol Coll.GOLS:1-0 (45') Agi. 1-1 (51') Fredy. 2-1 (52') Bonaventura. 3-1 (82') Medina.ÀRBITRE:Castellet Julià.T.G.:als locals Akrong i Cornellà; i als visitants Pol Coll, Fredy i Trulls.T.V.:a Marc Garcia (90') per doble groga. Vermella directa estant a la banqueta al Cristian (90') i el tècnic Albert Santanera.

El Palamós no va fallar ahir a casa i va guanyar el Manlleu (3-1) per complir el primer dels objectius que perseguia des de principi de temporada, i que ja tenia molt encarrilat. Gràcies a la victòria, els palamosins sumen tres punts que el situen ja amb 48, i li asseguren de totes totes la permanència quan falten cinc jornades. Per això no és estrany que Mármol, després del partit, qualifiqués la temporada com a magnífica, i en funció dels últims resultats es pot convertir en sublim. I és que, estant a només cinc punts del quart, el Palamós es pot permetre seguir somiant.

La primera part va tenir poca història i poques ocasions fins a l'última jugada. Només cal destacar una centrada d'Aumatell que Cristian va rematar des de l'interior de l'àrea massa tou tot i estar sol i que va aturar sense problemes Manzano (9'), i un cop de cap de Serramitja en un córner que va salvar a la línia de gol Manu. Però ja en el temps afegit del primer temps Agi, que havia substituït el lesionat Ayala uns minuts abans, va avançar el Palamós en el marcador. L'extrem va culminar una magnífica jugada individual per superar el porter Aroca gairebé sense angle. Va ser un golàs impressionant.

Els primers quaranta-cinc minuts van ser de domini altern i amb molt de respecte per part dels dos equips, però en la represa el decorat va canviar per complet i el matx es va animar. El Manlleu va sortir disposat a empatar i ho va aconseguir ben aviat, en el minut 50. Fredy va arribar tot sol a la frontal de l'àrea i va clavar la pilota a l'escaire amb un potent xut per fer pujar l'empat a un al marcador. La resposta del Palamós va ser potent. Només un minut després del gol osonenc, Bonaventra va respondre amb un xut des de la frontal que va entrar pel pal curt i que va tornar a posar els palamosins al davant.

El Manlleu no es va rendir i va disposar de bones ocasions per empatar una altra vegada el matx, però com en molts partits va aparèixer la figura de Manzano, que ho va aturar tot. Un xut de Trulls (59') i dos xuts seguits de Pol Coll (75' i 77') van ser les ocasions més perilloses. Els d'Albert Santanera no van aprofitar la seva empenta i el Palamós va mostrar perill al contraatac. Agi va tenir la més clara, però Aroca la va convertir en un córner que Medina es va encarregar d'enviar a la xarxa per fer el 3-1 definitiu. Amb el partit decidit, els últims minuts van ser molt tranquils per al degà, mentre que el Manlleu es va centrar massa en l'àrbitre i va acabar amb dos jugadors i el tècnic expulsats.

El desencert del Manlleu ha estat clau, fruit de la seva situació, i també fer el segon gol tan ràpid després del seu empat
Agi és un jugador important i de superior categoria; si no ha estat titular és per alguna cosa