Girona

Inactivitat accentuada

Apagat. Cifu, hiperactiu fa dos cursos, ha jugat només 13 minuts en les últimes onze jornades. L'absència de Maffeo li podria obrir alguna porta

Repescat l'estiu passat, com a cedit pel Màlaga, després de completar una temporada 2014/15 carregada d'activitat al carril dret (3564 minuts en 41 partits), Cifu viu aquest curs l'altra cara. El Girona torna a lluitar per l'ascens a primera, però ell s'ho mira a l'ombra. Tot i que va començar jugant amb assiduïtat –vuit de les nou primeres jornades senceres–, va haver de frenar per una lesió a Cadis i, des d'aleshores, ha anat veient reduïda la seva presència. I amb l'arribada de Maffeo, encara ha desaparegut més dels camps. De fet, dels últims onze partits de lliga, només ha participat en un, en la recta final (13 minuts) a Oviedo.

Cifu admet que és difícil pair la inactivitat. “Però som professionals i l'únic que ens queda és concentrar-nos i ajudar l'equip de la millor manera possible. En el meu cas, he d'estar preparat per quan arribi l'oportunitat, si és que arriba.” L'absència de Pablo Maffeo podria facilitar la participació de Cifu, tot i que la recuperació de Mojica al carril esquerre fa pensar que Aday i Coris seran també alternatives a la dreta. “Per mi és una setmana més. Treballo sempre amb la idea que m'arribi una oportunitat”, afirma Cifu, que ha de digerir com pot el fet de tenir possibilitats de jugar només quan hi ha absències. “Jo sóc ambiciós i no vaig venir aquí només per treballar sinó, com tots, amb la idea de jugar tant com pugui. De moment, no està passant, i ho he d'assumir i treballar com a mínim perquè la resta no es relaxi.”

Apel·lació, tampoc

Un cop el comitè de competició va desestimar les al·legacions del Girona i va imposar tres partits de sanció a Pablo Maffeo, el club va decidir presentar recurs al Comitè d'Apel·lació. Aquest segon òrgan, però, tampoc li va fer cas i va confirmar el càstig del carriler cedit pel Manchester City.

EL PROTAGONISTA

El Comitè d'Apel·lació va desestimar també el recurs per rebaixar la sanció de Maffeo
No vaig venir aquí només per treballar sinó amb la idea de jugar tant com pugui. Però he d'assumir la situació
Cifu
Quan fa temps que no jugues es fa difícil, però som professionals i tots treballem per estar a punt. Em toca estar preparat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)