L'Ascó s'aferra a la lluita a costa del Sabadell B

3a divisió. Els ebrencs encara tenen possibilitats d'assaltar la quarta posició

sabadell b 0 ascó 2

SABADELL B:Arnau, Diego, Eric, Tino (Rubén, 90'), Guillem, Sergio, Kilian, Víctor, Ñito (Monells, 73'), Montero i Aliaga (Carmona, 85').ASCÓ:Fuertes, Pato, Dani, Socías, Héctor, Artur, Jonathan (Jordi Martí, 72'), Osado (Gerard, 77'), Peke, Guiu i Masqué (Blasi, 83').GOLS:0-1 (56') Jonathan. 0-2 (80') Jordi Martí, de penal.ÀRBITRE:Brull Acerete.T.G.:als locals Arnau, Diego, Tino, Guillem i Sergio; i als visitants Artur, Jonathan i Osado.COMENTARI:Mentre els uns, l'Ascó, mantenen l'esperança, els altres, el Sabadell B, gairebé firmen la seva sentència. En una primera part molt fluixa, Ñito va tenir la millor ocasió arlequinada amb un cop de cap (22') que Guiu va respondre un minut després. En la segona, el gol de Jonathan (56') va caure com una galleda d'aigua freda sobre el filial arlequinat, que ho va intentar però no va inquietar la porteria rival. I a deu del final, Jordi Martí va sentenciar des dels onze metres.