Territorial

El duel selvatà acaba sense gols

1a catalana. El Lloret i el Farners firmen taules en un duel amb poques ocasions

lloret 0 farners 0

LLORET:Tuscà, Puntí, Aniol, Narcís (Bader, 65'), Raúl Calvo, Riki, Gousmani, Chino (Adri, 65'), Xavi Aparicio (Portavella, 90), Juan Romero (Valls, 82') i Abder (Ivi, 57').FARNERS:Blanquera, Adrià Salas (Peracaula, 84'), Yaya, Pitu Riart (Gabi, 90'), Fajardo, Toni Rossell, Riki Solà, Coro (Gerard Muñoz, 76'), Litus (Guillem, 65'), Joel Salas i Negre.ÀRBITRE:Rodríguez Enrique.T.G.:als locals Riki, Ivi, Bader i al tècnic Edu Urdiales; i als visitants Toni Rossell i Yaya.T.V.:al local Puntí (83') per doble amonestació.PÚBLIC:uns 150 espectadors.

El Lloret i el Farners tenen la permanència pràcticament assegurada, i ahir van sumar un punt més que els permet seguir pel bon camí. L'empat va ser el resultat més just pel que es va veure a la gespa, ja que els dos equips van mostrar molt ofici i sacrifici, amb un nivell d'intensitat molt i molt alt, però els va faltar capacitat per generar futbol en els últims metres i ocasions de gol.

En la primera part pràcticament no va passar res. La lluita es va concentrar al mig del camp i només el Lloret va ser capaç de generar perill amb dues jugades a pilota aturada.

En la segona, el partit es va animar una mica. El Lloret va sortir amb molta força i va tancar el Farners a la seva àrea en els primers minuts, però no va aconseguir fer cap rematada entre els tres pals. De fet, l'ocasió més clara la va tenir el Farners, que va anar de menys a més. En els últims minuts, Adrià Salas, va rematar una bona centrada amb el cap, però entre Tuscà i el travesser van evitar el gol per fer de l'empat a zero inicial el resultat definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)