3a divisió FEF

futbol

figueres

La Unió fa l'impossible

Èpica. El Figueres guanya al camp de la Muntanyesa amb un gol de Ferrón en el temps afegit després de jugar més d'una hora amb deu jugadors

muntanyesa 1 figueres 2

MUNTANYESA:Tato, Joshua, Santos, Alberto, Payan, Ruben, Toni (Joel, 50'), Edu (Dani, 50'), Vega, Pedro Garcia i Montoro (Pau, 67').FIGUERES:Bartrina, Quimo, Romero, Cunill, Masó, Maik Molist, Venzal, Ritxi (Ferran Grau, 55'), Setti, Pedro del Campo (Moha, 71') i Casanova (Xavi Ferrón, 80').GOLS:0-1 (30') Setti. 1-1 (67') Pedro Garcia. 1-2 (91') Xavi Ferrón.ÀRBITRE:Romero Freixas.T.G.:als locals Joshua, Alberto i Santos; i als visitants Casanova, Ritxi i Masó.T.V.:directa al visitant Maik Molist (27').PÚBLIC:uns 400 espectadors al municipal de Nou Barris de Barcelona.

Guanyar al municipal de Nou Barris, el camp de la Muntanyesa, sempre sembla una gesta impossible –tot i que aquesta temporada ja hi ha perdut sis partits–, però ahir el Figueres va aconseguir assaltar el fortí (1-2) i sumar, tot just, la segona victòria a domicili de la temporada. Però més que el què, el més inversemblant d'ahir va ser el com. I és que els figuerencs es van quedar amb un jugador menys ben aviat (27') per l'expulsió de Maik Molist, van veure com la Muntanyesa igualava després de la represa el gol inicial de Setti –el seu primer com a jugador del Figueres–, i van haver de recórrer a l'èpica per endur-se la victòria gràcies a un gol de Ferrón en el temps afegit. Amb el triomf, els de Chicho van segellar la permanència i no hauran de patir pels descensos compensats.

El partit va començar equilibrat –un xut desviat d'Edu després d'una assistència de Vega (4') per als de casa i una rematada d'Adrià Casanova que Rubén va allunyar amb el cap des de sota el travesser per als unionistes (8')– fins que el col·legiat va ensenyar la vermella directa a Maik Molist per rondinar després d'una falta no xiulada. Tot i així el Figueres va treure l'orgull i es va avançar amb un bon gol de Sebas Setti, que va definir amb un xut ajustat al pal (30'). Després la Unió va continuar ben col·locada i impenetrable defensivament, mentre que la Muntanyesa, tot i insistir de tota manera, no trobava la manera de fer mal als visitants, que van estar a prop del 0-2 en una internada del mateix Setti, que no va poder superar Tato (39'). El porter Bartrina, i Varese, en una intervenció dins l'àrea, també van contribuir decisivament que els figuerencs arribessin al descans amb avantatge.

Després de la represa la Muntanyesa va continuar insistint, fins que va obtenir el premi amb un gol de Pedro molt protestat pels unionistes, que van reclamar una falta prèvia sobre Toni Cunill (67'). Tot i la patacada el Figueres va continuar concentrat i, tot i la inferioritat numèrica, va dominar el tram final de l'enfrontament –Moha va errar diverses ocasions clares–. I quan ja semblava que el partit acabaria 1-1, va aparèixer Xavi Ferrón per desfermar l'eufòria visitant amb un gol en el temps afegit gràcies a un xut des de fora de l'àrea que va sorprendre el porter (91').

ELS VESTIDORS

El que ha fet l'equip és per elogiar, hem lluitat contra totes les adversitats i en un camp molt complicat, és una gran victòria
Feia molt de temps que buscàvem aquesta victòria a fora. Ens permet segellar la salvació
Narcís, ‘Chicho', Pèlach
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)