3a divisió FEF

futbol

palamós

Mármol anuncia la seva marxa

Palamós. Després de la derrota del degà contra el Júpiter, el tècnic i director esportiu va comunicar que el curs que ve no seguirà lligat al club

palamós 1 júpiter 2

PALAMÓS:Manzano, Sergio García, Cano, Akrong, Subi; Cornellà, Barrera (Herrera, 46'), Jaume Duran, Agi; Medina (Álex Cano, 58') i Bonaventura (Iván Garcia, 54').JÚPITER:Andrés, Èric (Mechi, 86'), Julen (Rafa, 89'), Abou, Pep; Dani, Adri (Ruchi, 74'), Uroz, Ángel; Uroz i Prat.GOLS:1-0 (22') Agi. 1-1 (42') Prat. 1-2 (86') Mechi.ÀRBITRE:Muñoz Barquero.T.G.:als visitants Adri i Ángel.PÚBLIC:uns 250 espectadors.

El tècnic del Palamós, Joan Mármol, va llegir un extens comunicat després del partit contra el Júpiter, que va acabar amb la derrota del seu equip 1-2, en què anunciava que la temporada que ve no seguirà lligat al club. Molt emocionat en alguns moments, va comunicar que havia complert una etapa de quatre anys al Palamós, primer com a director esportiu i després també com a entrenador. “He estat un palamosí íntegre i compromès amb el meu club. En aquests moments desconec el meu futur professional, però vull agrair el suport que sempre he tingut de la plantilla i dels membres del cos tècnic”, va destacar Mármol, que també va agrair el suport de la famíñia. Per acabar, el tècnic va afegir que aquests anys li han servit “per aprendre moltes coses, però una de les més importants és que ni els bons són tan bons i els dolents són tan dolents”.

Derrota intranscendent

El partit d'ahir va tenir poca història, amb un Palamós descansat, amb la feina ja feta des de fa un parell de jornades i sense gairebé possibilitats de lluitar per la promoció. El partit va començar bé, amb un primer gol d'Agi després d'una gran jugada individual que avançava el degà, però a poc a poc el Júpiter va fer valer la seva urgència. Va començar a arribar amb freqüència a l'àrea de Manzano, que va poder aturar el primer xut de Vives, però que no va poder fer res per evitar el gol de l'empat de Prat just abans del descans. Després de la represa, els dos equips van tenir ocasions, però van ser els barcelonins els que van aconseguir el triomf amb un gol de Mechi en el minut 86, en la primera pilota que va tocar.

ELS VESTIDORS

He estat un palamosí íntegre i compromès. Desconec el meu futur, però vull agrair el suport que he tingut sempre
Aquests anys m'han servit per aprendre que ni els bons són tan bons, ni els dolents, tan dolents
Joan Mármol
entrenador del palamós
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)