2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

El Lleida no perd l'esperança

Remuntada ‘in extremis'. Els blaus es posen a cinc punts de la promoció capgirant un partit que perdien 1-2 en el minut 80

LLEIDA 3 SABADELL 2

LLEIDA:Campos, Rubio, Quintillà (Alfonso, 63'), Mikel Fernàndez (Cristian Fernández, 72'), Andriu, Noel, Casares, Valiente (Doncel, 54'), Nierga, Cristian Gómez i Miki Muñoz.SABADELL:Jokin Ezkieta, Javi Barrio, Verdú, Juanjo Ciércoles, Viale, Pol Moreno, Paris, Adri Díaz (Jordi López, 87'), Borjas (Barcina, 78'), Clausí i Jordan Sánchez (Gaspar, 70').GOLS:0-1 (17') Jordan Sánchez. 1-1 (31') Casares. 1-2 (39') Juanjo. 2-2 (83') Casares. 3-2 (91') Cristian Fernández.ÀRBITRE:González Esteban.T.G.:als locals Quintillà, Gómez, Cristian Fernández i al tècnic Siviero; als visitants Viale i Pol Moreno.PÚBLIC:uns 700 espectadors.

El Lleida va allargar la seva quimèrica lluita amb una victòria contra el Sabadell en el temps afegit. El Sabadell, que encara no ha lligat la permanència, guanyava 1-2 en el minut 80, però la insistència blava va acabar tenint premi.

Els arlequinats van tenir a la seva mà el triomf i es van avançar d'hora amb una rematada de Jordan Sánchez en una centrada al segon pal. Casares va trigar 14 minuts a empatar rematant una pilota de Quintillà, però els arlequinats van tornar a marcar per mitjà de Juanjo, que va recollir un refús des de la frontal i el va enviar al fons de la porteria. El Sabadell va controlar el partit fins als últims deu minuts, quan primer Casares amb un xut al fons de l'escaire i després Cristian, en l'afegit rematant amb el cap, van capgirar el resultat.