2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

El que compta és l'encert

Victòria visitant. El Badalona genera més perill contra el Llagostera, però els blaugrana en fan prou amb un golàs de Rafa Jordà (59') per adjudicar-se els tres punts i encarrilar la salvació

badalona 0 llagostera 1

BADALONA:Morales; Fran Grima, Aleix Coch, Moyano, Musa (Parera, 80'); Toni Lao (Iván Agudo, 63'), Maestre; Ivan Guzmán (Moha, 52'), Sandro, Víctor García; i Gerard Oliva.LLAGOSTERA:Moragón; Javi Chica, Diego Jiménez, Samu, Raúl Fuster; Marc Martínez, Vivi, Pitu (Nando Quesada, 88'), Maynau (Marc Fernández, 74'); Rafa Jordà (Masó, 71') i Manel.GOLS:0-1 (59') Rafa Jordà.ÀRBITRE:González Francés.T.G.:Als locals Gerard Oliva i Aleix Coch; i als visitants Vivi, Diego Jiménez i Samu.PÚBLIC:Uns 1.500 espectadors.

En el futbol hi ha mil i un matisos però una màxima inalterable: el que acaba comptant és la inspiració. L'equip que té l'encert de cara s'imposa. I aquest no ha de ser necessàriament qui crei més perill. Només cal veure el matx d'ahir a Badalona, en què el bloc de casa va aproximar-se més sovint a l'àrea rival però va acabar caient. Al davant hi va trobar un Llagostera solvent, que en va fer prou amb un golàs de Rafa Jordà després de la represa per aconseguir els tres punts i deixar encarrilada la permanència. Encara no és matemàtica, però la setmana que ve podria quedar enllestida.

El Badalona va demostrar la seva fam des del primer minut. Va pressionar un Llagostera ben ordenat i va aproximar-se força a l'àrea de Moragón. La primera gran ocasió, això sí, el va tenir el quadre del Gironès, amb una rematada de cap de Manel que va acabar fora després de topar amb el travesser (27'). La resposta dels locals va ser contundent, però va topar amb una gran intervenció de Jose Moragón, que va salvar una rematada a boca de canó d'Ivan Guzmán. L'extrem escapulat ho tenia tot de cara per marcar però el porter va refusar el seu xut. En el descans, doncs, es va arribar amb la llauna per obrir i amb la sensació que qui marqués primer acabaria el partit amb el botí dels tres punts.

Rafa Jordà sentencia

La segona part va començar com la primera: amb el Badalona pressionant i el Llagostera ordenat, esperant el contraatac. L'estratègia guanyadora va ser la dels visitants, que en el minut 59 van marcar l'únic gol del partit. Rafa Jordà va guanyar l'esquena a la defensa, es va plantar davant Morales i, amb el porter avançat, li va etzibar una vaselina que va creuar la línia de gol després de topar amb la fusta. Amb el 0-1 en el marcador, els del Barcelonès van augmentar el seu setge sobre la porteria de Moragón. Van topar, això sí, amb una rereguarda ben ordenada i un sentinella molt inspirat, i el marcador ja no es va moure.

Hem estat superiors gairebé tot el partit i qui ha merescut guanyar és el Badalona
Manolo González
ENTRENADOR DEL BADALONA
Ens ha costat entrar, però després hem tingut el control i la possessió. El premi és merescut
Oriol Alsina
ENTRENADOR DEL LLAGOSTERA

Tot i la derrota, el Badalona continua quart

Malgrat que guanyar era ahir vital en la lluita del Badalona per jugar la fase d'ascens i l'equip va perdre, el conjunt escapulat mantindrà la quarta posició, ja que cap dels seus perseguidors més immediats van vèncer. El Vila-real B i l'Atlètic Balears van empatar i van escurçar un punt de diferència respecte als de Manol o González. D'altra banda, el Mestalla, que és tercer, va guanyar i s'ha distanciat: ara està a 4 punts per sobre. El filial del València, de fet, serà el pròxim rival del Badalona, que després s'enfronta a l'Edenc i al Llevant B.